Σεληνιακή έκλειψη: Ποια ζώδια επηρεάζονται

Σεληνιακή έκλειψη: Ποια ζώδια επηρεάζονται(pexels)

Στις 5 Ιουνίου θα έχουμε μια σεληνιακή έκλειψη και όπως συμβαίνει σε κάθε έκλειψη αν και όλοι επηρεαζόμαστε, κάποια άτομα θα επηρεαστούν λίγο παραπάνω και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά.

Σε ποια ζώδια ανήκουν αυτά τα άτομα;

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Τοξότη, θίγει τα οικονομικά σας συμφέροντα και φουντώνει για τα καλά τις ανασφάλειές σας, γιατί βρίσκεστε σε ένα στάδιο που αναγνωρίζετε ότι όλοι πάντα θέλουν κάτι από εσάς, ενώ οι δικές σας ανάγκες μένουν ανικανοποίητες. Ακόμη, αυτό το διάστημα νιώθετε πεσμένα και τα φτερά σας από ψυχολογικής ή και συναισθηματικής πλευράς. Προσοχή στην αυριανή ημέρα, κρύβει εκπλήξεις!

 

Ταύρος

Σε αυτό το διάστημα κορυφώνονται εξελίξεις που αφορούν την διεκπαιρέωση υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων με το παρελθόν σας, είτε οικονομικών, είτε αισθηματικών. Δείξτε προσοχή αυτό το διάστημα στους ανθρώπους που επιλέγετε να συναναστραφείτε κοινωνικά, ενώ αποφύγετε συνεργασίες ή οικονομικές δοσοληψίες με φιλικά σας πρόσωπα.

 

Υδροχόος

Ζητήματα που συνδέονται με τον έρωτα και τα οικονομικά, αποτελούν αυτό τον καιρό μία πηγή άγχους και ανασφάλειας, σημαντικό όμως είναι να αποφύγετε τα λάθη τα οποία θα προκύψουν λόγω επιπολαιότητας, βιασύνης ή και εγωισμού. Αρκετοί βρίσκεστε μπερδεμένοι ανάμεσα σε μία παλαιά και νέα ιστορία, όμως οι επιλογές σας και οι εξελίξεις γύρω σας, σας κάνουν να βρίσκεστε ανικανοποίητοι ή και ακάλυπτοι.

Το είδαμε εδώ