Πώς θα απαλλαγώ οριστικά από την ψαλίδα στα μαλλιά μου;

Πώς θα απαλλαγώ οριστικά από την ψαλίδα στα μαλλιά μου;

Αν θέλετε να αποκτήσετε υγιή μαλλιά χωρίς ψαλίδα, το ewoman με συνεργασία με το Despoina Haircut είναι εδώ για να σας δώσει την καλύτερη συμβουλή!

Το χειρότερο πράγμα είναι να προσπαθείς να μακρύνεις τα μαλλιά σου και να μην μπορείς από την ψαλίδα. Κοριτσάρες μου είναι πολύ απλά τα πράγματα. Αν ζητήσετε από τον κομμωτή σας να σας κόψει μόνο ένα εκατοστό τις ακρούλες σας, μια φορά στους δύο μήνες τα μαλλάκια σας θα απαλλαγούν σιγά σιγά μια για πάντα από την ψαλίδα! (Γνωρίζοντας πως στους 2 μήνες τα μαλλιά μεγαλώνουν 2 με 3 εκατοστά,κόβοντας το ένα εκατοστό από αυτά θα σας μείνουν 1 με 2 εκατοστά μάκρος).

Έτσι θα δείτε τα μαλλιά σας να μακραίνουν υγιή και χωρίς ψαλίδα πλέον.

Μια ακόμη πολύ καλή συμβουλή (δοκιμασμένη ) για πιο γρήγορο αποτέλεσμα είναι το κούρεμα με θερμοψάλιδο! Κορίτσια πιστέψτε με θα το λατρέψετε, έχει φοβερό αποτέλεσμα, δεν υπάρχει ψαλίδα και τα μαλλιά μακραίνουν ακόμα πιο γρήγορα.

psalida-ewoman

Τέλος να μην ξεχνάτε την φροντίδα των μαλλιών. Πάντα να χρησιμοποιείτε μάσκα ή conditioner, έτσι ώστε να μειώνονται οι τριβές κατά το βούρτσισμα και το πιστολάκι.

Να απλώνετε πάντα θερμοπροστατευτική κρέμα στις άκρες πριν το πιστολάκι και δεν ξεχνάμε τη σιλικόνη που τη βάζουμε πάντα προληπτικά για να μην κάνουμε ψαλίδα.

Αποφύγετε όσο μπορείτε μασιά,θερμές βούρτσες και πιστολάκι.

Για να μη σας κουράσουμε, σε ένα από τα επόμενα άρθρα μας θα σας δώσουμε αναλυτικές συμβουλές για το τι να αποφύγετε και πως να χρησιμοποιείτε αυτές τις συσκευές έτσι ώστε να μην δημιουργήσετε ψαλίδα στα μαλλιά. Με υπομονή, αισιοδοξία και πολλά Χαμόγελα θα τα καταφέρετε!

psalida-ewoman