7 συνδυασμοί ζωδίων που ίσως μπορούν να λειτουργήσουν

7 συνδυασμοί ζωδίων που ίσως μπορούν να λειτουργήσουν(pexels)

Υπάρχουν σίγουρα κάποιοι συνδυασμοί ζωδίων που δεν λειτουργούν καλά σε μια σχέση. Δεν ταιριάζουν και σίγουρα δεν μπορούν να διατηρήσουν μία μακροχρόνια και ευτυχισμένη σχέση μαζί. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί ζωδίων που ενώ είναι μη συμβατοί μεταξύ τους, μπορούν με προσπάθεια να τα καταφέρουν να είναι μαζί.

Κριός με Καρκίνο

Ο Κριός με τον Καρκίνο δεν είναι συμβατά ζώδια. Ο Κριός είναι παρορμητικός και εξωστρεφής ενώ ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος, συναισθηματικός και αγαπά το σπίτι. Παρόλα αυτά μπορεί μία σχέση μεταξύ τους να γίνει διασκεδαστική καθώς ο Κριός θα προσπαθήσει να βγάλει τον Καρκίνο από το καβούκι του ενώ η προστατευτική φύση του Καρκίνου θα βοηθήσει τον Κριό να ανοιχτεί συναισθηματικά. Μία σχέση μεταξύ τους σίγουρα έχει βάθος.

Ταύρος με Ζυγό

Ο Ταύρος με τον Ζυγό δεν αποτελούν σίγουρα μία ιδανική επιλογή για σχέση. Ο Ταύρος είναι προσγειωμένος, κινείται αργά και απεχθάνεται τις εκπλήξεις ενώ σε αντίθεση ο Ζυγός είναι πιο απρόβλεπτος, αλλάζει γνώμη πολύ συχνά και δέχεται πάντα τα πράγματα όπως έρχονται. Παρόλα αυτά μία σχέση μεταξύ τους μπορεί να πετύχει λόγω της σύνδεσής τους με την Αφροδίτη. Εξαιτίας της και οι δύο αγαπούν την ομορφιά, τον έρωτα και τα ωραία πράγματα στη ζωή ενώ και οι δύο αγαπούν τη δέσμευση. Ανεξάρτητα από τις διαφορές τους, θα προσπαθήσουν σίγουρα να κάνουν τη σχέση τους να πετύχει.

Λέων με Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως βάζει πρώτα από όλα τη δουλειά και μετά τη διασκέδαση ενώ σε αντίθεση ο Λέων βάζει τη διασκέδαση πάνω από όλα όλο το 24ωρο. Ο βασικός λόγος που τα δύο αυτά ζώδια δεν είναι συμβατά είναι γιατί ο Λέων θέλει την προσοχή του συντρόφου του στραμμένη πάνω του συνέχεια ενώ για τον Αιγόκερω προτεραιότητά του είναι πάντα η δουλειά. Παρόλα αυτά τα δύο ζώδια μπορούν να τα καταφέρουν σε μία σχέση αφού ο Αιγόκερως μπορεί να βοηθήσει το Λέων να συγκεντρωθεί ενώ ο Λέων μπορεί να βοηθήσει τον Αιγόκερω να χαλαρώσει. Και οι δύο είναι πολύ φιλόδοξοι με τον τρόπο τους και μπορούν σίγουρα να γίνουν ένα ισχυρό ζευγάρι.

Παρθένος με Λέων

Ο Λέων με τον Παρθένο είναι άλλος ένας αταίριαστος συνδυασμός. Ο Παρθένος χρειάζεται επιβεβαίωση, συναισθηματική σταθερότητα και συνεχή φροντίδα. Από την άλλη, ο Λέων δεν έχει πρόβλημα να εκφραστεί συναισθηματικά αλλά συνήθως δεν δίνει σημασία στο πως νιώθει ο σύντροφός του. Όχι επειδή δεν τον νοιάζει, απλά επειδή ασχολείται με τα δικά του πράγματα. Παρόλα αυτά, τα πράγματα αλλάζουν εντελώς εάν ο Λέων έχει τον Ερμή του ή την Αφροδίτη του στην Παρθένο. Αυτό μπορεί να τον προσγειώσει και να καταφέρει να συνυπάρξει αρμονικά με τον επίσης προσγειωμένο Παρθένο.

Ζυγός με Σκορπιό

Τα ζώδια που γειτονεύουν στον ζωδιακό κύκλο συνήθως δεν ταιριάζουν. Το ίδιο ισχύει και για τον Ζυγό με τον Σκορπιό. Παρόλα αυτά, επειδή ο Ερμής και η Αφροδίτη ταξιδεύουν πολύ κοντά στον Ήλιο, υπάρχουν πολλοί Ζυγοί με πλανήτες στον Σκορπιό και το αντίστροφο. Αυτό μπορεί να μαλακώσει τα πράγματα μεταξύ τους, ο Ζυγός θα φέρει μία πιο ερωτική διάθεση στη σχέση ενώ ο Σκορπιός θα φέρει το καθαρόαιμο πάθος. Η έλξη μεταξύ τους θα είναι ακαριαία.

Υδροχόος με Καρκίνο

Ο Καρκίνος είναι ζεστός και τρυφερός σε μία σχέση ενώ ο Υδροχόος συνήθως είναι αδιάφορος. Παρόλα αυτά, κάποιες φορές ίσως ο Καρκίνος είναι ακριβώς ότι χρειάζεται ένας Υδροχόος. Ο Καρκίνος θα βγάλει προς τα έξω την τρυφερή πλευρά του Υδροχόου ενώ ο Υδροχόος από την άλλη θα βοηθήσει τον Καρκίνο να δει τον κόσμο διαφορετικά. Θα χρειαστεί και οι δύο βέβαια να προσπαθήσουν πολύ να βρουν τη χρυσή τομή αλλά και οι δύο έχουν να διδάξουν πράγματα στο σύντροφό τους.

Ιχθύς με Τοξότη

Ο Ιχθύς με τον Τοξότη είναι άλλο ένα παράδειγμα μη συμβατών ζωδίων. Ο Τοξότης είναι πολύ ανώριμος και επιπόλαιος για τον Ιχθύ ενώ ο Ιχθύς μπορεί να φαίνεται παράξενος και τρομερά ονειροπόλος για τον Τοξότη. Παρόλα αυτά, και οι δύο έχουν πολύ έντονη σεξουαλική επιθυμία ο ένας για τον άλλο που προκύπτει από αυτήν ακριβώς την σύγκρουση. Επιπλέον, και ο Ιχθύς και ο Τοξότης συνδέονται με τον Δία, το οποίο ενισχύει ακόμα περισσότερο τη σχέση τους.

Το είδαμε εδώ