Αναδείξτε το θαμπό δέρμα με τη βοήθεια του μακιγιάζ

Αναδείξτε το θαμπό δέρμα με τη βοήθεια του μακιγιαζ(pexels)

Αν το δέρμα σας φαίνεται θαμπό, χρησιμοποιήστε ζεστά χρώματα για να το φωτίσετε. Οι ειδικοί προτείνουν τη χρήση μιας κρέμας βάσης μισό τόνο πιο ανοιχτόχρωμη από το δέρμα σας.

Για να μειώσετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας, χρησιμοποιήστε μια κρέμα βάσης έναν τόνο πιο ανοιχτόχρωμη από αυτήν που χρησιμοποιείτε συνήθως. Βάλτε από πάνω κονσίλερ και στη συνέχεια προσθέστε πούδρα για να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ και να καλύψετε τη διαφορά χρώματος.

Προϊόντα όπως το illuminator και το bronzer μπορούν επίσης να σας προσθέσουν λάμψη και ηλιοκαμένη όψη. Μην το παρακάνετε όμως, ένα ψεύτικο μαύρισμα μπορεί να σας κάνει να δείχνετε μεγαλύτερη. Δώστε στον εαυτό σας μια πιο φυσική λάμψη αναμειγνύοντας το bronzer με την ενυδατική κρέμα σας ή την κρέμα βάσης και στη συνέχεια απλώστε το ομοιόμορφα στο πρόσωπό σας. Μια πούδρα μία ή δύο αποχρώσεις πιο σκούρα από το δέρμα σας μπορεί να σας προσθέσει ένα πιο ζεστό χρώμα.

Όπως αναφέρει η μακιγιέζ Bridget Winton, τα σπρέι προσώπου και τα ενυδατικά σπρέι βοηθούν να σταθεροποιηθεί το μακιγιάζ και δίνουν στο δέρμα μια δροσερή όψη.

Απλώστε μια ενυδατική κρέμα και αντηλιακό ως βάση κάθε πρωί και βάλτε ξανά αντηλιακό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας κάθε βράδυ και βάλτε μια πιο πλούσια ενυδατική κρέμα νυκτός.

Ως γνωστόν, και η πιο μικρή πρόληψη ωφελεί το δέρμα σας σε οποιαδήποτε ηλικία.

Το είδαμε εδώ