Σχέση από απόσταση: Πώς να την κάνεις να λειτουργήσει

Σχέση από απόσταση: Πώς να την κάνεις να λειτουργήσει(pexels)

Οι σχέσεις είναι δύσκολες. Οι σχέσεις από απόσταση είναι ακόμα πιο δύσκολες. Χωρίς τις απλές καθημερινές στιγμές του να κάθεστε στον καναπέ, να τρώτε μαζί, να κάνετε βόλτες χέρι χέρι, η κατάσταση γίνεται πολύπλοκη. Να είμαστε ειλικρινείς, οι σχέσεις από απόσταση δεν είναι για όλους, αλλά όσοι τα καταφέρνουν, είναι πιο δυνατοί από κάθε άλλη φορά και μπορούν να αντιμετωπίσουν τα πάντα. Πώς μπορεί μια τέτοια σχέση να επιβιώσει; Να τα καταφέρει; Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αλλά υπάρχουν μερικές γενικές αλήθειες που θα σας διευκολύνουν.

 

1. Επικοινωνία. Κινητό, skype, μηνύματα. Οτιδήποτε αρκεί να μην ξεχνάτε να βρίσκετε χρόνο ο ένας για τον άλλον όσο απασχολημένοι και να είστε κατά την διάρκεια της ημέρας. 

Image removed.

 

2. Εκπλήξεις. Σχεδιάστε την επόμενη φορά που θα πάτε να τον δείτε και κρατήστε το μυστικό. Τα καλύτερα συμβαίνουν εκεί πού δεν το περιμένεις λένε!

Image removed.

 

3. Αποφύγετε τον υπερβολικό έλεγχο για το που είναι, τι κάνει, με ποιον και γιατί. Δεν μπορείτε να είστε συνεχώς εν γνώση, ειδικά αν σας χωρίζουν και μερικά χιλιόμετρα. Αν δεν σας απαντήσει αμέσως, δεν σημαίνει πάντα ότι σταμάτησε να σας αγαπάει!

Image removed.

4. Στείλτε μικρά δωράκια! Μπορεί να είναι είτε η μπλούζα με το άρωμα σας πάνω, είτε κάτι μικρό που όταν το είδατε θυμηθήκατε τον αγαπημένο σας. Να είστε δημιουργικοί!  

Image removed.

5. Τέλος, η εμπιστοσύνη. Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα είχε σημασία αν δεν εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον. Η απόσταση είναι δύσκολη, και η έλλειψη εμπιστοσύνης κάνει την σχέση αδύνατη να κρατήσει. Γι’αυτό να είστε σίγουροι για την κατάσταση στην οποία βάζετε τον εαυτό σας, αν εσείς οι ίδιοι έχετε ανασφάλειες, η ο σύντροφος σας δεν σας δίνει την σιγουριά που χρειάζεστε τότε είναι μάταιο. Γνωρίστε τον εαυτό σας και τον άλλον πρώτα. 

Image removed.

Το είδαμε εδώ