Σοφία Μπεκατώρου, σε ευχαριστούμε

Σοφία Μπεκατώρου, σε ευχαριστούμε

Το σημαντικότερο δώρο για τα παιδιά μας, είναι η προστασία που θα τους προσφέρει μελλοντικά,το ξημέρωμα της νέας εποχής που βιώνουμε σήμερα.

Όσο έντρομοι, σοκαρισμένοι, και αηδιασμένοι και να νιώθουμε με τα εγκλήματα των καθαρμάτων που βγαίνουν στην επιφάνεια, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για ένα καλύτερο και διάφανο μέλλον.

 Όσο σκοτάδι και να μπαίνει στις ψυχές μας τώρα, όσο κι αν μας έχει εξαντλήσει ψυχικά αυτή η διαδρομή, είναι νομοτελειακό ότι όλα αυτά θα μας οδηγήσουν στην λύτρωση, στο φως και στην κάθαρση. 

Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας, η αλλαγή δεν έρχεται αμέσως, έρχεται σταδιακά, όμως η αρχή έγινε. Η νέα εποχή ανέτειλε. Η νέα εποχή, απαλλαγμένη από μεσαιωνικές αντιλήψεις και σάπιες ηθικολογίες, μόλις ξεκίνησε. Η αλήθεια μίλησε. Η σιωπή ακούστηκε. Το δάκρυ ξέσπασε.

Το μυστικό ξεστομίστηκε.Το ουρλιαχτό γκρέμισε την βία. Η τόλμη ψυχής ξέπλυνε την λάσπη. Ξημέρωσε αλλαγή. Και αυτό το οφείλουμε σε έναν άνθρωπο που κατόρθωσε να σπάσει τα άρρωστα όρια, της άρρωστης κοινωνίας που ζούσαμε μέχρι τώρα.

Σοφία Μπεκατώρου σε ευχαριστούμε. Σε ευχαριστούμε που ξεκλείδωσες τα μπουντρούμια που μας είχαν χώσει μέσα οι προηγούμενες γενιές. Σε ευχαριστούμε που ξημέρωσε. Συνεχίζουμε, προχωράμε, ελπίζουμε. Ξημέρωσε.