Δίδυμος: Το ζώδιο του μήνα.

theatre1-ewomantheatre1-ewoman

Γεια σου τρελό Διδυμάκι.

 

Τα γενέθλιά σου αρχίζουν από 21 Μάιου έως 21 Ιουνίου. Καθώς ψάχνεις την τελευταία λέξη της τεχνολογίας η οποία θα σε συνοδεύσει στις covidfree αποδράσεις σου, ρίξε μια ματιά και στην ετήσια πρόβλεψη σου.

 

Ο Ποσειδώνας στον Ιχθύ, ο Δίας μια στον Υδροχόο και μια στον Ιχθύ, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω αλλά και εκλείψεις σε νευραλγικούς τομείς του ωροσκοπίου σου, σκιαγραφούν μια έντονη χρονιά με ευκαιρίες και παγίδες.

 

Αν είσαι γεννημένη στα τέλη του 2ου δεκαημέρου με αρχές 3ου, ο άρχοντας της εξαπάτησης ο Ποσειδώνας σκιάζει τη ζώνη των επαγγελματικών σου. Με δυο λόγια πρόσεχε μη σου τη φέρει κανείς τάζοντας σου, λαγούς με πετραχήλια.

 

Η περίοδος από 13 Μάιου έως 28 Ιουλίου είναι πολύ σημαντική για να δεις την πορεία όλων αυτών των υποσχέσεων. Τότε ο Δίας κάνει μια μικρή επίσκεψη στον Ιχθύ και σου δίνει τη δυνατότητα να ξεδιαλύνεις ποια πρόταση ήταν όνειρο απατηλό και ποια είναι η πραγματική ευκαιρία, που πρέπει να αρπάξεις πριν το κάνει κανένας άλλος.

 

Την ωραία εικόνα έρχονται να συμπληρώσουν οι εκλείψεις στον άξονα σου. Η μια 26 Μάιου, η άλλη 10 Ιουνίου και η τελευταία 4 Δεκεμβρίου. Αυτές επηρεάζουν το Εγώ σου όπως και τις σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες σου. Συνήθως συμβουλεύω πως όπου ακούμε έκλειψη τρέχουμε, όμως εν προκειμένω είναι μάλλον θετικές οπότε μείνε γιατί θα ανακαλύψεις καταστάσεις που αγνοούσες ως τώρα και θα σου λυθούν απορίες χρόνων.

 

Μην ετοιμάζεσαι να ανακουφιστείς πως θα τη βγάλεις καθαρή έτσι απλά συνεχίζοντας ακάθεκτη, τις ακατανόητες διδυμοτρέλες σου. Δώσε προσοχή στην έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου η οποία θα βγάλει όλα τα άπλυτα στη φόρα. Αντί να στενοχωρηθείς για όσα μάθεις κράτα την ουσία: η προσκόλληση σε καταστάσεις που δίνουν μια φαινομενική ασφάλεια, βλάπτουν σοβαρά την ψυχική υγεία.

 

Ξεφορτώσου τες με συνοπτικές διαδικασίες.

 

Λίγο πριν ησυχάσουμε και από το 2021 το οποίο μας έχει καταϋποχρεώσει μέχρι στιγμής, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον Αιγόκερω. Επηρεάζει άμεσα τα οικονομικά, τα κληρονομικά και τα υπαρξιακά. Καλό για σένα θα ήταν να μη ξοδεύεις λεφτά σε αηδίες, να μη παθαίνεις εμμονές με άτομα που δε σου ταιριάζουν και φυσικά λες όχι σε οποιοδήποτε αναξιόπιστο άτομο από το παρελθόν.

 

Καθαρά και ξάστερα.

 

 

Χρόνια πολλά και ανεμπόδιστα.

 

Μανδάμ Αστερόεσσα