Το ζώδιο του μήνα: Καρκίνος

theatre1-ewomantheatre1-ewoman

Αγαπητό μου Καβουράκι,

μαζί με τα γενέθλια σου, αρχίζει και επίσημα το καλοκαίρι. Από 22 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου ασχολούμαστε με τις ευαισθησίες σου, τις συχνές υστερίες σου και την αγάπη σου στις παραδοσιακές αξίες.

 

Η ετήσια πρόβλεψή σου φέτος κάθε άλλο παρά εύκολη είναι ειδικά για εσένα που είσαι γεννημένη στις αρχές προς τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, που έχεις βαρεθεί να ακούς εδώ και χρόνια συνεχίζει να σε πατάει κάτω σαν κολασμένος. Ένα από τα πολλά πιθανά σενάρια που μπορεί να βιώνεις έχει να κάνει με τον έρωτα.

 

Θες να ερωτευτείς με πάθος μα συνεχή αντικειμενικά εμπόδια ή ακόμα και αυτά που βάζεις εσύ στον εαυτό σου σε απομακρύνουν διαρκώς από τον στόχο και αντί να ζεσταίνεται η καρδούλα σου παγώνει όλο και περισσότερο, πράγμα απολύτως αθέμιτο για ένα συναισθηματικό πλάσμα όπως εσύ.

 

Μάθε πως δε μπορείς να έχεις πάντα τον έλεγχο και αυτό ισχύει κατά τρόπο ισοπεδωτικό όταν είναι εν ενεργεία αυτή η Πλουτώνια διέλευση.

 

Σα να μην έφθανε αυτό ο Κρόνος στον Υδροχόο κάνει ρημαδιό, τη ζώνη του χάρτη σου η οποία έχει να κάνει με το βαθύτερο εγώ σου και τα οικονομικά σου. Μια πιθανότητα είναι να πήξεις στα χρέη και άλλη μια να νιώσεις στο πετσί σου, το πόσο δύσκολο είναι να συγχωρέσεις κάποιον που σε πλήγωσε. Προσπάθησε και ίσως ξαλαφρώσεις.

 

Χρησιμοποίησε τη βοήθεια του ευεργέτη Δία ο οποίος βολτάρει ανέμελα μεταξύ Ιχθύ και Υδροχόου. Τα καλά νέα εδώ που εξισορροπούν τον Κρόνο είναι πως μπορείς να επαναφέρεις στο προσκήνιο, όμορφα και γλυκά κομμάτια του εαυτού σου και αν όλα πάνε καλά να κανονίσεις ταξιδάκια που θα διευρύνουν το νου σου, σε σημείο που θα ξεχάσεις ακόμα και τον Πλούτωνα.

 

Η χρονιά σβήνει καταπληκτικά με ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε τρελό φλερτάκι με τον Πλούτωνα. Εδώ θα σκάσουν στο μουτράκι σου, όλα όσα καιρό κρύβεις επιμελώς σχετικά με τις σημαντικές σχέσεις κάθε είδους στη ζωή σου. Προσοχή μη σε πιάσει το γνωστό σπαστικό παράπονο και μαλώσεις με όλο τον κόσμο. Δεν αξίζει.

 

Καλή δύναμη και καλές βουτιές!

Χρόνια πολλά!

 

Μανδάμ Αστερόεσσα.