Τ Hats Nine Mouses: Χειροποίητα καπέλα

Τ Hats: Χειροποίητα καπέλα

Τη λένε Θάλεια Ζιώγα και έχει φτιάξει έναν δικό της, μοναδικό, κόσμο. Του έχει δώσει και όνομα. Είναι "ο κόσμος της σκιάς" και αποφάσισε να μας κάνει μια ξενάγηση μέσα εκεί. 

Σπούδασε Γραμματέας Νομικών Υπηρεσιών. Όνειρό της από μικρή, ήταν να κάνει κάτι που θα "δίνει", μου είπε. Δεν ήξερε τι ήταν αυτό. Αργότερα σπούδασε τη Νοηματική και έτσι ίσως ξεκαθάρισε λίγο μέσα της, η έννοια του δοσίματος. Δεν είναι εκπαιδευτικός, δεν της ήταν απαραίτητο για κάποια μοριοδότηση, αλλά επέλεξε να το κάνει. Κοιτάει συχνά τον ουρανό, παρατηρεί και ξέρει να ονοματίσει κάθε άστρο και είναι άνθρωπος με ενσυναίσθηση. 

thats3-ewoman

Το καπέλο ξεκίνησε κάπως παράδοξα. Πήρε μια στέκα στα χέρια της και σκέφτηκε πως και εκείνη θα μπορούσε να ζωγραφίσει. Δεν επέλεξε στέκα, όμως. Έτσι, εκεί που έψαχνε με τι δημιουργικό θα μπορούσε να ασχοληθεί εν μέσω καραντίνας, αγόρασε το πρώτο της καπέλο και ξεκίνησε να ζωγραφίζει. Το ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό και η συνέχεια ήταν έκπληξη για εκείνη. Μέχρι να αποφασίσει πως έπρεπε να πουλήσει τα καπέλα που έφτιαχνε, είχε ήδη φτιάξει 10. 

thats5-ewoman

Εμπνέετε από τα συναισθήματα που τις δημιουργούν οι εμπειρίες και η φαντασία της και κάθε κομμάτι το αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη προσοχή και ματιά. Δεν αναφέρεται στη λέξη "πελάτης", ποτέ. Είναι απρόσωπο και ξένο και εκείνη θέλει να δένεται με τους ανθρώπους που παίρνουν τον φίλο της. Κάθε καπέλο, είναι φίλος της γι' αυτό και δεν υπάρχει ποτέ ίδιο. "Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Δεν μπορώ να φτιάξω τον ίδιο φίλο. Και σου χαρίζω αυτόν τον έναν για να ζήσεις μαζί του όμορφες στιγμές", μου είπε.

thats4-ewoman

Η Θάλεια πιστεύει στη δοτικότητα και την καλοσύνη. Πιστεύει πως με το άνοιγμα της σακούλας, θα αισθανθείς την αγάπη που και η ίδια αισθανόταν όταν έφτιαχνε το καπέλο. Θέλει φορώντας το να αισθάνεσαι όμορφα, μοναδική και ελεύθερα. Μπες στον κόσμο της!