Το ζώδιο του μήνα: Ζυγός

theatre1-ewomantheatre1-ewoman

Αγαπημένη φίλη Ζυγέ,

 

ως ζώδιο της ισορροπίας (πολλές φορές και της ανισορροπίας) ακόμα και τα γενέθλια σου, τοποθετούνται στη φθινοπωρινή ισημερία από 23 Σεπτεμβρίου έως 22 Οκτωβρίου. Η χρονιά σου φέτος θα έχει καταλυτικές αλλαγές, ειδικά αν είσαι γεννημένη στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου.

 

Υπεύθυνος για αυτό το χάος είναι ο πλανήτης του μετασχηματισμού, ο περίφημος Πλούτωνας ο οποίος βρίσκεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι από ευγενική και σικάτη Ζυγίνα μεταμορφώνεσαι σε μια κυριαρχική και ελεγκτική φιγούρα που όπου δει ή καταλάβει αηδίες, αρχίζει να τα διαλύει όλα στο πέρασμα της, δημιουργώντας αναταραχές.

 

Φυσικά δε ξύπνησες μια μέρα, σκεπτόμενη πως ήρθε η ώρα να γκρεμίσεις το Σύμπαν. Αρκετό καιρό, άτομα του περιβάλλοντος σου, σε καταπιέζουν με τη συμπεριφορά τους και σε φθάνουν στα όρια σου. Βασίσου στη δική σου δύναμη και προχώρα μπροστά, χωρίς να σε νοιάζει κανένας, ξεπερνώντας το ελάττωμα σου το οποίο είναι η υπερβολική σημασία στο τι λένε οι άλλοι.

 

Ο Κρόνος και ο Δίας βρίσκονται στον Υδροχόο, στο κομμάτι των ερωτικών σχέσεων και της δημιουργικότητας κάθε είδους. Ίσως νιώθεις πως ο σύντροφος, στέκεται εμπόδιο αντί για σύμμαχος, διαπίστωση ιδιαίτερα ειδεχθής. Τώρα είναι ο καιρός να δεις τι σου προσφέρει πραγματικά αυτή η σχέση και ή να σουτάρεις ζυγίσια ή να προχωρήσεις παρακάτω.

 

Ο Δίας διευρύνει ακόμα περισσότερο αυτά που σκέφτεσαι, οπότε θα έχεις ανακατατάξεις και αλλαγές. Αν ψάχνεσαι θα υπάρχουν ευκαιρίες για γνωριμία ίσως και με παράξενο ή ανορθόδοξο τρόπο. Αν είσαι καλλιτέχνης το έργο σου θα λάμψει και αν σκοπεύεις να γίνεις μανούλα, είναι η κατάλληλη περίοδος.

 

Άρπαξε κάθε ευκαιρία για να εξελίξεις την προσωπικότητα σου.

 

 

Χρόνια ισορροπημένα και όμορφα όπως εσύ!

 

Μανδάμ Αστερόεσσα