Το ζώδιο του μήνα: Σκορπιός

theatre1-ewomantheatre1-ewoman

Αγαπημένη Σκορπίνα,

τα γενέθλια σου αρχίζουν από 23 Οκτωβρίου έως 23 Νοεμβρίου. Όπως ήδη έχεις καταλάβει η χρονιά σου, προβλέπεται έντονη αφού οι Τιτάνες του πλανητικού συστήματος συγκρούονται ακριβώς πάνω από την κούτρα σου. Θα αρχίσω πρώτα με τα δύσκολα και για τον επίλογο θα κρατήσω το ευχάριστο κομμάτι.

Εσύ που έχεις γεννηθεί στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου ως τα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου ζεις παράφορες και έντονες στιγμές με τον Ουρανό στον Ταύρο απέναντί σου, ο οποίος γεμίζει την ημέρα σου με αναταραχές και ανατροπές σε όλες τις σημαντικές σχέσεις σου. Ο λόγος είναι η πλήρης διάσταση απόψεων μεταξύ εσού και του περίγυρου.

Πρόσεχε την μανία και την οργή σου, τονίζοντας τις ανάγκες σου με ηρεμία, αλλιώς σε βλέπω να ανατινάζεις τους ανθρώπους μαζί με τα κτίσματα και να γίνεσαι πρωτοσέλιδο. Πριν φθάσεις σε αυτό το σημείο, σκέψου τι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής προσπαθώντας να γεφυρώσεις τα δικά σου εσωτερικά κενά αλλά και το χάσμα που έχει δημιουργηθεί με τους γύρω σου.

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά τα εκνευριστικά, έχεις και τον Κρόνο από τον Υδροχόο να στη σπάει σε ημερήσια διάταξη σε ο, τι επηρεάζει το σπίτι και την οικογένεια. Κατά πάσα πιθανότητα δεν αντέχεις ούτε το ίδιο το κεραμίδι πάνω από το κεφάλι σου και ίσως μετακομίσεις ή κάνεις αλλαγές, είτε στο υλικό κομμάτι είτε απλά διώχνοντας όσους ζούνε μαζί σου όμορφα και άμεσα.

Προς το τέλος του χρόνου και όλο σχεδόν το 2022 ο Δίας μετακινείται στον φίλο σου τον Ιχθύ. Η ζωή σου θα έχει αισθητή διαφορά προς το καλύτερο γιατί θα μάθεις να εκτιμάς και να σέβεσαι τον εαυτό σου. Αυτό το κατόρθωμα θα ακτινοβολεί και προς τα έξω με αποτέλεσμα η θετική σου αύρα, να μαγνητίζει ευκαιρίες που καιρό έψαχνες να αξιοποιήσεις.

Χαρούμενα Σκορπιογενέθλια!

Μανδάμ Αστερόεσσα.