Το ζώδιο του μήνα: Τοξότης

theatre1-ewomantheatre1-ewoman

Φίλη Τοξότρια,

 

Τα τρελούτσικα γενέθλια σου, αρχίζουν από 23 Νοεμβρίου μέχρι και 22 Δεκεμβρίου. Ευθύς αμέσως θα δούμε πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες την χρονιά σου. Εσύ που είσαι γεννημένη στα τέλη δεύτερου δεκαημέρου με αρχές τρίτου δεκαημέρου, υπάρχει η πιθανότητα, λόγω του Ποσειδώνα που έχει μπαστακωθεί στον τέταρτο οίκο σου, αυτόν της οικογένειας, να έχεις γίνει θυσία για όλους τους αγαπημένους σου χωρίς καμία εκτίμηση και αντίκρυσμα από αυτούς με αποτέλεσμα να έχει ραγίσει η καρδιά σου από τις συγκεκριμένες συμπεριφορές.

 

Το μάθημα από αυτή την κατάσταση είναι να μάθεις να αφουγκράζεσαι πρώτα τις δικές σου ανάγκες και μετά βοήθησε και όσους επιθυμείς αλλά με μέτρο. Ούτως ή αλλιώς είναι επιλογή τους να βρουν τον δρόμο τους μόνοι τους. Σε περίπτωση που τα πράγματα έχουν αγριέψει και όλοι περιμένουν μόνο από εσένα, σου προτείνω, αν μπορείς να απομακρυνθείς για λίγο καιρό ώστε να βρεις ξανά τον γνωστό ανέμελο εαυτό σου γιατί είσαι οριακά να τον χάσεις.

 

Ο Κρόνος στον Υδροχόο σε καλεί να μοιραστείς τις μεγάλες και πρωτοποριακές ιδέες που έχεις στο πίσω μέρος του νου σου. Τόλμα να γίνεις ακόμα πιο ειλικρινής, να ασχοληθείς με ανθρωπιστικά ζητήματα και να εγκαινιάσεις το νέο εγώ σου. Ο Δίας στον Υδροχόο σε βοηθάει να ξεκολλήσεις από την ανιαρή ρουτίνα ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις μια σημαντική γνωριμία που θα αναβαθμίσει τον τρόπο που σκέφτεσαι.

 

Είναι πολύ πιθανό το άτομο αυτό να ζει οπουδήποτε στον κόσμο, λόγω της εμπλοκής του Δία που συμβολίζει τις διασυνδέσεις και του Υδροχόου που έχει να κάνει με την τεχνολογία.

 

Η σεληνιακή έκλειψη στις 4 Δεκεμβρίου, έρχεται να σου μάθει να μην αμφισβητείς την προσωπική σου ταυτότητα και αντί να χαζογελάς, να κυνηγάς τα θέλω σου μέσω ταξιδιών, σπουδών και επιχειρηματικότητας. Χάραξε το δικό σου μονοπάτι στη ζωή και στέλνε μας φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέφθηκες να σε καμαρώνουμε!

 

Να σε χαιρόμαστε!

 

Μανδάμ Αστερόεσσα