"Colors of Music": Μια έκθεση που συνδυάζει τη μουσική με την ζωγραφικη

"Colors of Music": Μια έκθεση που συνδυάζει τη μουσική με τη γραφιστική

Την Princess Consuela τη γνωρίζαμε μέχρι τώρα για τις baby ιστορίες της και την απεγνωσμένη νύφη που ήταν - σχεδόν - τα βασικά θέματα των κάδρων της. Αλλά επειδή η ψυχή του καλλιτέχνη δεν ησυχάζει ποτέ, σήμερα, παράλληλα με μια έκθεση που κάνει πρεμιέρα, μας δείχνει κάτι ακόμα που έχει δημιουργήσει.

Όπως είπε, ήθελε να περάσει έναν δημιουργικό Αύγουστο όσο της έλειπε το παιδί της. Έτσι, σκέφτηκε να συνδυάσει τη μια της δουλειά και αγάπη τη μουσική, με την άλλη της δουλειά και αγάπη τη γραφιστική. Η σκέψη αυτή την οδήγησε στο να ζωγραφίσει σε ένα sneaker που είχε στη ντουλάπα της, μια αγαπημένη της μπάντα.

Και μετά από την έμπνευση αυτή της στιγμής, αποφάσισε να το ανεβάσει να το δουν και οι φίλοι-followers. Και, τελικά, ήταν κάτι που ενθουσίασε. 

p3,14-ewoman

Το ένα έφερε το άλλο και η Princess Consuela από σήμερα και για 10 μέρες θα δείξει τα παπούτσια αυτά σε μια έκθεση που ονόμασε "Colors of Music". Με όσα σας έγραψα ήδη, καταλαβαίνετε τον λόγο. Η Princess θα βρίσκεται σίγουρα σήμερα όλη μέρα στο Π=3,14 Βρυαξίδος 23, Παγκράτι. Έως τις 7/12 που θα διαρκέσει η έκθεση η προσέλευση για το κοινό θα είναι από τις 6 το απόγευμα έως τις 10.

Τα παπούτσια της έκθεσης θα δοθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό. 

shoes-ewoman