4 απαραίτητα μπουφάν-jackets που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου!

4 απαραίτητα μπουφάν-jackets που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου!

Ο χειμώνας μπήκε για τα καλά, και τα μπουφάν και τα τζάκετ αποτελούν απαραίτητη λύση προς το κρύο.

Πολλοί σκέφτονται ότι ένα ζεστό πανωφόρι δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα όμορφο, μεγάλο λάθος! Η OliviasBoutique είναι εδώ για να σας δώσει τις 4 πιο hot επιλογές, για ένα ολοκληρωμένο αλλά και ζεστό outfit.

 

Μακρύ χακί μπουφάν

1

Ένα χρώμα που ταιριάζει με όλα τα σύνολα, είτε για απλή καθημερινή βόλτα, είτε για βραδινή έξοδο. Μπορεί να συνδυαστεί με ένα απλό τζιν και ένα πουκάμισο για ένα πρωινό στη δουλειά, ή και με ένα μακρύ μαύρο φόρεμα για ένα ποτό στην πόλη.

 

 

Εκρού Καπιτονέ μπουφάν

3

Το ιδανικό χρώμα που μπορείς να συνδυάσεις με τα πάντα, είτε για πρωινή έξοδο, είτε για βραδινή. Ταιριάζει απόλυτα με μια μαύρη φούστα, καλσόν και ψηλές μπότες, αλλά και με ένα απλό μαύρο τζιν για τα κρύα πρωινά του χειμώνα.

Το συγκεκριμένο έχει αποσπώμενη κουκούλα, το οποίο το καθιστά ιδανικό, για τις στιγμές που θέλεις ένα πιο casual look.

 

Μαύρο τζάκετ με δερμάτινο εφέ

5

Το απόλυτο must have κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας! Το απόλυτο τζάκετ που μπορεί να συνδυαστεί όλες τις εποχές του χρόνου, με τα πάντα! Από καλσόν με μακριές μπότες, μέχρι τζιν ή φόρεμα, το συγκεκριμένο μπορεί να συνδυαστεί πανεύκολα με όλα τα χρώματα και να συμπληρώσει είτε ένα βραδινό look είτε ένα πιο απλό καθημερινό.

 

Μαύρο γιλέκο

6

Για τις πιο ζεστές μέρες του χειμώνα, τα αμάνικα μπουφάν είναι πλέον στη μόδα και πολύ εύκολα να φορεθούν!

Μπορούν να δημιουργήσουν το απόλυτο look με μια άσπρη μπλούζα και ένα απλό μπλε τζιν, για μια απλή μέρα στη σχολή ή στη δουλειά.

 

 

Μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερα μπουφάν και τζάκετ oliviasBoutique στο site μας, καθώς και δεκάδες ρούχα με τα οποία μπορείτε να κάνετε πολλούς συνδυασμούς.

E-shop :oliviasboutique.gr