Το ζώδιο του μήνα: Αιγόκερως

theatre1-ewomantheatre1-ewoman

Αγαπημένη Αιγοκερίνα,

Τα γενέθλια σου, σηματοδοτούν το χειμερινό ηλιοστάσιο ενώ οι ημέρες του ζωδίου σου είναι γεμάτες από τις πιο όμορφες γιορτές του χρόνου.

Το 2022 ανοίγει μπροστά σου, πολλές δυνατότητες ανανέωσης σε τομείς που επιθυμείς.
Οι πρώτοι μήνες του έτους θα είναι έντονοι γιατί ο Άρης θα συναντήσει τον Πλούτωνα στο ζώδιο σου. Παράλληλα η Αφροδίτη είναι και αυτή παρούσα είτε ανάδρομη είτε ορθόδρομη μέχρι τον Μάρτιο του 2022.
Κράτα τα θετικά αυτών των διελεύσεων ώστε να ανοίξεις ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων. Είναι προτιμότερο και ωφελιμότερο από το να γκρινιάζεις όλη μέρα και να βράζεις στο ζουμί σου.

Ο Δίας μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς μέχρι το τέλος Μαΐου και μετά ξανά τους δυο τελευταίους μήνες του έτους θα σου δώσει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις τις σχέσεις που έκανες μαντάρα όπως και να ανακαλύψεις ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα που ως τώρα δεν είχες υπόψη σου.

Φυσικά αυτό ειναι το θετικό ενδεχόμενο. Το αρνητικό είναι να εξαπατηθείς πατόκορφα να μη πάρεις είδηση τι συνέβη και να μείνεις στα κρύα του λουτρού να απορείς.

Περιόρισε τις παρορμητικές κινήσεις και όλα θα πάνε καλά.

Σε κάθε περίπτωση το 2022 είναι εδώ για να καλύψει τα κενά τον προηγούμενων ετών και να σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.

Στο εύχομαι ολόψυχα και σου στέλνω τις ευχές μου.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά

Μανδάμ Αστερόεσσα