Γυναικεία ρούχα Makeyourimage: 3+1 items που θα «φρεσκάρουν» την ντουλάπα σας

Γυναικεία ρούχα Makeyourimage: 3+1 items που θα «φρεσκάρουν» την ντουλάπα σας

Η συνήθεια να κρατάμε ρούχα που δεν φοράμε πλέον στην ντουλάπα μας είναι κάτι καθημερινό. Είτε γιατί δε μας κάνουν πλέον, είτε γιατί έχουν φθαρεί, είτε γιατί δε μας αρέσουν όσο παλιά. Ωστόσο, μένουν αφόρετα και πιάνουν τον χώρο από κάποια άλλα κομμάτια που θα μπορούσαν να τα αντικαταστήσουν. Τα γυναικεία ρούχα είναι εδώ για να δώσουν τη λύση!

 

1

Το κλασικό και αναντικατάστατο κομμάτι που δεν θα έπρεπε να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα! Συνδυάζεται με όλα τα ρούχα, είτε καθημερινά με ένα τζιν και sneakers, είτε πιο επίσημα με μακριές μπότες, καθώς και με όλα τα χρώματα και σχέδια. Είναι εκεί πολλές φορές για να μας λύσει τα χέρια και να δώσει έναν κλασικό τόνο στο σύνολό μας.

 

2

Πάντα χρειαζόμαστε ένα καινούργιο τζιν. Είναι το πιο απλό καθημερινό ρούχο στην ντουλάπα μας που μπορούμε να φορέσουμε κάθε μέρα, πρωί και βράδυ, με δεκάδες συνδυασμούς. Για ένα απλό look, ένα πουλόβερ και sneakers ταιριάζουν απόλυτα. Για κάτι πιο βραδινό, ένα μαύρο κορμάκι και μποτάκια με τακούνι είναι ό,τι πρέπει.

 

3

Κάτι που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από μια γυναικεία ντουλάπα είναι το σακάκι.  Το καρό σακάκι είναι η απόλυτη επιλογή για χειμώνα και φέτος, τα σχήματα είναι το νούμερο ένα trend, και το καρό είναι αυτό που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Ο συνδυασμός του με ένα πουλόβερ μονόχρωμο και ένα κασκόλ, κάνουν το outfit να φαίνεται προσεγμένο.

 

4

Το πουλόβερ είναι ίσως το νούμερο ένα ρούχο που φοράμε όλοι μας, ανεξαρτήτως ηλικίας. Δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα και μπορεί να συνδυαστεί με όλα σχεδόν τα ρούχα, από τζιν σε φούστα, κολάν και παντελόνα. Το λευκό πουλόβερ είναι μια πολύ safe επιλογή, για κάποιον που θέλει να το φοράει καθημερινά.

 

 

E-shop: