Το ζώδιο του μήνα: Υδροχόος

theatre1-ewomantheatre1-ewoman

Αγαπητή φίλη Υδροχόε,

η Μανδάμ Αστερόεσσα είναι εδώ για να σου ευχηθεί χρόνια πολλά και να σε ενημερώσει για όλα όσα πρέπει να προσέξεις τον χρόνο που ήρθε. Η παρουσία του Κρόνου ακριβώς πάνω στα μουτράκια σου και το 2022, σου “χαρίζει” απλόχερα απαιτήσεις και δοκιμασίες που χρειάζεται να αντιμετωπίσεις με σκληρή δουλειά και ωριμότητα.

Ο μέγας αυτός δάσκαλος του ζωδιακού είναι βέβαια τελείως ξινός αλλά ταυτόχρονα και δίκαιος οπότε θα σε ανταμείψει, με αυτό που σου αξίζει (επηρεάζεται κυρίως δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο).

Παράλληλα ο Ουρανός στον Ταύρο θα σου φέρει απρόοπτες εκπληξούλες στη λατρεμένη οικογένεια και στην ακόμα πιο λατρεμένη καριέρα που σε ξεβολεύουν και σε ωθούν σε αναγκαστικές αλλαγές του τύπου: μετακόμιση, χωρισμός, παραίτηση ή απόλυση καθώς και άλλα πιθανά ή απίθανα σενάρια προσαρμοσμένα αποκλειστικά σε εσένα.

Σα να μην έφθαναν αυτά θα έχεις να κονταροχτυπηθείς και με τις εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 30/4, 16/5, 25/10 και 8/11 που πυροδοτούν κι άλλες εξελίξεις μέσα από προσωπικές διαπιστώσεις ή αποκαλύψεις που θα κάνεις.

Τα ευχάριστα σχετικά νέα, είναι ο Δίας στους Ιχθείς μέχρι τα μέσα Μαϊου ο οποίος φέρνει στο ταλαίπωρο πορτοφολάκι σου. Το διάστημα που θα πάει μια επίσκεψη στον Κριό θα σου δώσει εξωστρέφεια στους τομείς που επιθυμείς (επηρεάζει γεννημένες στο πρώτο δεκαήμερο).

Τέλος εξαίρετη περίοδος για νέες γνωριμίες ή για να κάνεις παιδάκι ή για να λάμψεις καλλιτεχνικά, είναι από τα τέλη Αυγούστου ως το τέλος της χρονιάς όπου ο Άρης θα είναι στον τρελό φιλαράκο σου τον Δίδυμο. Φυσικά το τελευταίο δίμηνο που θα γυρίσει ανάδρομος θα φέρει μερικά νεύρα αλλά θα το αντέξεις και τούτο όπως και όλα τα υπόλοιπα.

 

Χρόνια πολλά με συνεχή αλλαγή και εξέλιξη!

 

Μανδάμ Αστερόεσσα