Το ζώδιο του μήνα: Κριός

theatre1-ewomantheatre1-ewoman

Αγαπητή Κριαρίνα,

Τα γενέθλιά σου σηματοδοτούν την έναρξη της Άνοιξης (21 Μαρτίου- 20 Απριλίου). Το 2022 έκανε μια μάλλον δυσάρεστη είσοδο, ωστόσο δε θα λείψουν οι ευκαιρίες για διάπλατα χαμόγελα στη συνέχεια.

Ο Δίας στους Ιχθείς μέχρι 11 Μαϊου σου υπαγορεύει τους τρόπους που θα θεραπεύσεις τα ψυχολογικά σου τραύματα, τα απωθημένα και διάφορα άλλα τοξικά βαρίδια του παρελθόντος που δε σε ωφελούν. Επιτέλους θα ξεφορτωθείς όλα αυτά τα σκουπίδια και δε θα τα αναζητήσεις ποτέ ξανά.

Ήρθε η ώρα της αυτογνωσίας και της αποδοχής του εαυτού σου. Η συμβουλή αυτή είναι πολύτιμη, γιατί από τις 12 Μαϊου μέχρι και 28 Οκτωβρίου ο Δίας έρχεται στο ζώδιο σου μια μικρή βολτίτσα (επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο). Όπου Δίας εσύ μετάφραζε το ως “δωράκια και εύνοια”.

Στις 20 Δεκεμβρίου, εγκαθίσταται για τα καλά στο ζώδιο σου και φέρνει εκπλήρωση ευχών για όλα τα δεκαήμερα. Αρκετά σκυλόβρισες τη τύχη σου και ό,τι άλλο κινείται και πλέον φθάνει. Ήρθε η ώρα για χαρές.

Όσον αφορά την υγεία σου, τα πράγματα είναι πιο σύνθετα επειδή από τις 30 Οκτωβρίου και μέχρι τέλος της χρονιάς ο κυβερνήτης σου ο Άρης, θα είναι ανάδρομος στο Δίδυμο επιβαρύνοντας το ήδη “ευαίσθητο” νευρικό σου σύστημα, με πιθανά δυσάρεστα επακόλουθα (τύπου να τα γκρεμίσεις όλα) που ωραίο θα ήταν να αποφευχθούν.

Βεβαίως δε ξεχνάς, το πλούσιο ρεπερτόριο εκλείψεων στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού που φέρνει στο προσκήνιο τα οικονομικά σου. Η λέξη-κλειδί εδώ είναι “διαχείριση” και προτείνω να την έχεις κατά νου γιατί οι αλλαγές στο τομέα θα είναι πολλές και καλό είναι να σε βρουν κατάλληλα προετοιμασμένη.

 

Ευχές για παγκόσμια ειρήνη και παντοτινή Άνοιξη στη καρδιά

Μανδάμ Αστερόεσσα