Το ζώδιο του μήνα: Ταύρος

Taurus-star-sign-April-May

Αγαπητή Ταυρίνα,

Ήρθαν τα πασχαλινά και λουλουδένια γενέθλιά σου από 20/4 έως 19/5. Η χρονιά άρχισε με τα ίδια δεδομένα της προηγούμενης αφού ο “αγαπημένος” σου ταραξίας Ουρανός είναι και φέτος στη παρέα σου, για να σου σερβίρει αναπόφευκτες αλλαγές σε προσωπικά και επαγγελματικά.

Στόχος αυτού του ανελέητου σφυροκοπήματος (αφορά κυρίως το 2ο δεκαήμερο), είναι να ξεκολλήσεις από διάφορες βλακειούλες και να γίνεις ανεξάρτητη επειδή ως γνωστόν είσαι πεισματάρικο και αγύριστο κεφάλι, πράγμα που ωραίο θα ήταν να σταματήσει.

Έτσι, μαζί με τον Ουρανό έχει και τέσσερις εκλείψεις στη δική σου ζωδιακή ομάδα. Μεγάλη προσοχή στις 30/4, 16/5, 25/10 και 8/11. Πλέον ό,τι είναι σάπιο ή δεν έχει σωστά θεμέλια θα γκρεμιστεί και στη θέση του θα έρθει κάτι νέο. Τέλος ο Κρόνος, συμπληρώνει την θανατηφόρα τριάδα με τη δική του πινελιά, έχοντας κάνει κατάληψη στον τομέα των επαγγελματικών σου.

Υπάρχει πιθανότητα να φας πολλά χαστούκια και οι αντοχές σου να δοκιμαστούν στη δουλειά. Είτε θα επιβραβευτείς είτε θα στραβώνει κάθε επαγγελματικό βήμα σου. Ο Κρόνος θα σε φέρει προ των επιλογών σου και σίγουρα μέσα από τις δοκιμασίες θα ωριμάσεις και θα βρεις τον δρόμο σου (αφορά 2ο και 3ο δεκαήμερο).

Κάποιες εκπρόσωποι του ζωδίου σου ίσως θελήσουν να κάνουν άμεσες αλλαγές και στην οικογενειακή τους ζωή είτε θετικές είτε αρνητικές.

Ο Δίας στους Ιχθύς, μπορεί να δράσει σαν “πυροσβεστήρας” μέχρι 10/5 αλλά και από 29/10 μέχρι και 20/12. Κάποιοι στόχοι σου μπορεί να πραγματοποιηθούν μέσω φίλων και γνωστών που ούτε πήγαινε το μυαλό σου μέχρι σήμερα με αποτέλεσμα να καταφέρεις να προωθήσεις τον εαυτό σου πιο πειστικά.

Ο Άρης στους Διδύμους σε ενεργοποιεί στο να κάνεις έναν ακόμα καλύτερο οικονομικό προγραμματισμό, ώστε να μη σου λείψει τίποτα ακόμα και αν πέσει μετεωρίτης στη Γη και είσαι η μόνη που θα σωθεί (διότι όλα τα άλλα πλέον έχουν συμβεί).

 

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά.

Μανδάμ Αστερόεσσα