Κάνε τα faux κοσμήματά σου να λάμψουν ξανά

Κάνε τα faux κοσμήματά σου να λάμψουν ξανά(πηγή pinterest)

Ένα outfit για να θεωρηθεί ολοκληρωμένο χρειάζεται και το κόσμημά του. Ψάχνοντας λοιπόν κι εγώ σήμερα στην κοσμηματοθήκη συνειδητοποίησα κάτι που με απογοήτευσε πλήρως. Ωραία τα faux κοσμήματα αλλά δυστυχώς η λάμψη τους κρατά ελάχιστα. Και είναι τόσο κρίμα κάτι που ίσως έχει μικρή οικονομική αξία αλλά μεγαλύτερη συναισθηματική να μην μπορείς να το φορέσεις.

Όπως όμως έχω ξαναπεί, το ewoman έχει πάντα μια λύση. Αρνούμαι να πετάξω τα κοσμήματά μου ή να τα ξεχάσω μια για πάντα κι έτσι μπήκα στη διαδικασία να βρω τρόπο να επαναφέρω την λάμψη της πρώτης ημέρας. Και τον βρήκα.

Χρειάστηκα μόνο το παλιό κόκκινο κραγιόν μου και μια παλιά οδοντόβουρτσα με την οδοντόκρεμά μου. Η εφαρμογή απλή. Για αρχή περνάς το κόκκινο κραγιόν στην αλυσίδα που έχει μαυρίσει και το τρίβεις απαλά. Αφού το ξεπλύνεις μονο με ένα βαμβάκι που έχεις βρέξει ελάχιστα αρχίζεις το πιο έντονο τρίψιμο με την οδοντόβουρτσα και την οδοντόκρεμα. Το ξεπλένεις και είναι έτοιμο. Είμαι σίγουρη πως θα χαρείς και πάλι τα παλιά σου κοσμήματα. Δοκίμασέ το!