Η γυναίκα υδροχόος έχει μεγάλη καρδιά και το χάος στην τσέπη της!

Η γυναίκα υδροχόος έχει μεγάλη καρδιά και το χάος στην τσέπη της! (Πηγή Pixabay)

Ο υδροχόος θα έπαιρνε άνετα και ένα άλφα. Κάπου εκεί ανάμεσα στο χι και στο όμικρον. Μιας και πολύ συχνά ο υδροχόος βρίσκεται σε υδροχ(α)οος.

Πριν αρκετά χρόνια μια πολύ καλή μου φιλή το είχε αναφέρει έτσι. Και ξέρεις ε ; Είχε απόλυτο δίκιο. Ο υδροχόος τις περισσότερες φορές ζει σε ένα χάος. Όχι γιατί το θέλει, αλλά γιατί είναι αναπόφευκτο για εκείνον, βλέπεις σκέφτεται διαρκώς. Ένα πράγμα που θα ήθελε μια γυναίκα υδροχόος θα ήταν να πάρει ρεπό μια μέρα από τις σκέψεις της.

Ωστόσο η γυναίκα υδροχόος μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μαζί, από το να μαγειρέψει και ταυτόχρονα να ισιώνει μαλλί, να σηκώνει τηλέφωνο και να μαζεύει τα ρούχα της ενώ διαβάζει βιβλίο. Της αρέσει να ασχολείται με πολλά πράγματα μαζί, αλλά όταν αποφασίσει να ησυχάσει δεν θα την πάρεις χαμπάρι. Θέλει την απόλυτη ηρεμία. Η γυναίκα υδροχόος ενθουσιάζεται εύκολα και ξενερώνει ευκολότερα. Ερωτεύεται κιόλας για όσους αναρωτιούνται αλλά ειναι δύσκολο για να το πετύχεις.

Αν πάλι πιάσουν όλα αυτά που θα κάνεις ...; μάντεψε. Έπιασες το τζακ-ποτ. Μεταμορφώνεται. Η γυναίκα υδροχόος είναι όλα αυτά που φαίνεται και άλλα τόσα που θέλει τον χρόνο της για να τα δείξει. Εκτός κι αν πέσει με τα μούτρα. Αν μέχρι στιγμής δεν έχει φάει μετωπική ειναι από τις δυναμικές του ζωδίου και άλλο τόσο ρομαντική. Αγαπάει τα πάντα και θαυμάζει τους ανθρώπους που έχει δίπλα της. Μην τυχόν και πεις κακία για οικογένεια, φίλους, σχέση, είσαι διαγραφή και μπλοκ από την ζωή της. Η γυναίκα υδροχόος είναι η πιο γλυκομίλητη, και ευγενέστατη που θα γνωρίσεις, για να γυρίσει σε μονολεκτικές απαντήσεις και εκείνη την αδιάφορη συμπεριφορά ψάξε να βρεις το λάθος.

Δεν θα στο πει γιατί θέλει ο καθένας να μπαίνει στην διαδικασία της αυτοκριτικής.
Η γυναίκα υδροχόος αυτοσαρκάζεται, τσαλακώνεται και είναι ακομπλεξάριστη. Ακόμα κι όταν ξυπνάει, άβαφη, με μαύρους κύκλους και μαλλιά σγουρά (ενώ ήταν ισιωμένα). Η γυναίκα υδροχόος λατρεύει τις μαζώξεις, είτε είναι σε σπίτι για φαγητό, είτε έξω για ποτό, είτε για σινεμά και μπόουλινγκ. Απολαμβάνει την παρέα με τους ανθρώπους της αλλά αναζητάει και την μοναξιά της στο δικό της κόσμο. Την γυναίκα υδροχόο θα την καταλάβεις ανάμεσα στους πολλούς κι αυτό γιατί η κοινωνικότητα της ειναι σαν καρδιά αγγινάρας, αλλά πρόσεξε γιατί μπορεί να εξαφανιστεί μέσα σε δευτερόλεπτα. Έτσι απλά και γρήγορα μέσα σε αυτό τον πανικό γιατί θα έχει αποφασίσει απλά να γυρίσει σπίτι της.

Η γυναίκα υδροχόος είναι απρόβλεπτη. Ναι, ναι οκ, το ξέρατε. Ξέρατε επίσης ότι βαριέται εύκολα; Σας το λέω κι αυτό. Και για να συνοψίσουμε έχουμε και λέμε: Η γυναίκα υδροχόος ερωτεύεται, αγαπάει, φροντίζει, προσέχει (μιας και θέλει τον κόσμο να γίνει καλύτερος) ακούει, αλλά μιλάει κιόλας. Έχει την δική της γνώμη και οκ αρκετές φορές γίνεται αντιδραστική - φταίει αυτό το επαναστατικό του ζωδίου- αλλά είναι και κάτι που ελαττώνεται- κατά τα άλλα, θα σε νοιαστεί, θα σου δώσει τα πάντα, θα σε βάλει στον κόσμο της και στην ζωή της. Κι αν το κάνει αυτό θα είναι για πάντα. Μέχρι να της αποδείξεις κάτι διαφορετικό από αυτό που πίστευε.

Η γυναίκα υδροχόος είναι πολύ παρεξηγημένο ζώδιο. Έχει τεράστια καρδιά και την τσατίλα στην τσέπη. Δε θα κρυφτεί, δε θα παίξει, δε θα σου πει ψέματα. Η γυναίκα υδροχόος είναι αυτή ακριβώς που βλέπεις. Χωρίς πολλά περιτυλίγματα και φρου-φρου. Είναι ωραίος άνθρωπος. Μέσα κι έξω.