Η συνταγή της ημέρας: Εύκολη αλμυρή γαλατόπιτα

Η συνταγή της ημέρας: Εύκολη αλμυρή γαλατόπιτα

Θέλεις εύκολη πίτα; Γαλατόπιτα αλμυρή που θα σε κάνει να την φτιάχνεις συνέχεια!

Γρήγορη και χωρίς δυσκολία!

Λοιπόν ξεκινάμε:
1 καλό φύλλο κρουστας
1.5 λίτρο γάλα πλήρες
5 αυγά ηλιέλαιο για τα φύλλα και το ταψί
Ελάχιστο αλάτι

Ας ξεκινήσουμε!
Σπάμε τα αυγά ολόκληρα τα χτυπάμε και στη συνέχεια βάζουμε το γάλα το αλάτι κάνοντας ένα απλό ανακάτεμα ίσα που να ενωθούν μεταξύ τους.
Τοποθετούμε το ταψί δίπλα στο φύλλο για να μπορέσουμε να κάνουμε γρήγορες κινήσεις έχοντας κοντά μας και τη γέμιση.
Αλείφουμε το ταψί μας με λάδι και αρχίζουμε να στρώνουμε πρώτα κάτω δύο φύλλα βάζουμε ενάμιση φλιτζάνι γάλα και συνεχίζουμε βάζοντας φύλλο λάδι γάλα μέχρι και το τελευταίο φύλλο.
Γυρνάμε τα φύλλα κάνοντας ένα στριφφογυριστό γύρω γύρω και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° μέχρι να έχουμε το επιθυμητό χρώμα της πίτας που θέλουμε να απολαύσουμε.

Καλή επιτυχία!