Τα ζώδια της ημέρας (25/06)

Τα ζώδια της ημέρας (25/06)(πηγή pixabay)

Δευτέρα 25 Ιουνίου και το ewoman. gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο

Κριός: Είναι γενικά μια καλή εποχή για επαγγελματικές επενδύσεις. Στάσιμη η κατάσταση στα ερωτικά σας...

Ταύρος: Οι εργένηδες, θα δεχτούν ερωτικά βέλη, από καινούργια πρόσωπα. Προσοχή στις λάθος προκλήσεις μην μπλέξετε...

Δίδυμοι: Λίγη υπομονή ακόμη. Κοντεύει ο καιρός που θα είναι ευνοϊκές οι συνθήκες ώστε να φτιάξετε "γέφυρες" με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει...

Καρκίνος: Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείστε όταν δεν υπάρχει κατανόηση και επικοινωνία στον αισθηματικό τομέα. Μια συζήτηση για ξεκαθάρισμα επιβάλλεται...

Λέων: Πιεστικές καταστάσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο σας δημιουργούν άγχος που πρέπει όμως να καταπολεμήσετε με κάθε τρόπο. 

Παρθένος: Είναι καιρός να σκεφτείτε τον εαυτό σας και αν πιστεύετε ότι είστε με τον λάθος άνθρωπο, να πάρετε κάποιες υποθέσεις. 

Ζυγός: Νέες γνωριμίες μέσα στο καλοκαίρι θα επηρεάσουν τον τρόπο που βλέπετε τη σχέση σας...

Σκορπιός: Τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο στον αισθηματικό σας τομέα, με αποτέλεσμα να σκέφτεστε βήματα προς συγκατοίκηση, ακόμη και γάμο.

Τοξότης: Το σύμπαν δε συνομωτεί με όσα θέλετε και πιθανόν κάποιες λάθος κινήσεις σε αισθηματικό κι επαγγελματικό τομέα να σας οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια! 

Αιγόκερως; Όλοι κάτι τελικά περιμένουν από εσάς κι εσείς νιώθετε την ηθική υποχρέωση, να κάνετε και τα λόγια σας… πράξεις με όποιο κόστος!

Υδροχόος; Κάποιοι χωρισμένοι του ζωδίου σας, θα έρθετε σε επαφή με τους πρώην και θα συζητήσετε ακόμη και το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. 

Ιχθύες: Μόνοι, χωρισμένοι και ιδιότροποι εργένηδες, θα έρθουν σε επαφή με νέα πρόσωπα που θα ζητήσουν, την ερωτική τους αποκλειστικότητα τις προσεχείς ημέρες.