Τα ζώδια της ημέρας (26/06)

Τα ζώδια της ημέρας (26/06)(πηγή pixabay)

Τρίτη 26  Ιουνίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.

Κριός: Τελευταία θεωρείτε ότι η σχέση σας πάσχει... Είστε μεγάλα παιδιά και ξέρετε ότι μια ερωτική σχέση για να στηριχτεί, χρειάζεται εκτός από αγάπη και χρόνο αλλά και προσπάθεια. 

Ταύρος: Έχετε επιλέξει να τηρήσετε το καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς, σε ότι αφορά τον άνθρωπο που σχετίζεστε και το περιβάλλον του...Προς το παρόν, παρατηρείτε χωρίς να μιλάτε...

Δίδυμοι: Θα ήταν καλό να μείνετε για λίγο διάστημα μόνοι σας. Δείτε το σαν μια ευκαιρία για αποτοξίνωση ώστε να μείνετε μακριά από νέες περιπέτειες που θα σας ταλαιπωρήσουν...

Καρκίνος: Ενώ σας πιέζουν καταστάσεις επαγγελματικές και οικονομικές, εσείς ονειρεύεστε ταξίδια μακρινά και ψάχνετε τρόπους να τα πραγματοποιήσετε! Ονειρευτείτε! Τα όνειρα είναι... αφορολόγητα! 

Λέων: Μια πολύ καλή εποχή για τα Λιοντάρια καθώς θα πάρετε δώρα αγάπης, χρήματα που δεν τα περιμένατε και θα στρώσουν τα επαγγελματικά σας... Οι μόνοι, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες! 

Παρθένος: Παρθένοι, προσέξτε! Είσαστε πραγματικά υπερβολικοί, όταν θυμώνετε και αυτό είναι κάτι που πολλές φορές προβληματίζει τον άνθρωπο σας ακόμη και για το αν έχει κάνει την σωστή επιλογή συντρόφου.

Ζυγός: Δώστε τον χρόνο σας σε εργασία και φιλικά πρόσωπα, και ρίξτε το λίγο έξω. Ίσως έτσι να ξεπεράσετε την κακή ψυχολογική κατάσταση την οποία βιώνετε τελευταία.

Σκορπιός: Μελοδραματισμοί, εξομολογήσεις και μεγάλα λόγια δε ταιριάζουν σ' εσάς τους Σκορπιούς. Λίγα λόγια και σταράτα κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Τοξότης: Είστε σε μια φάση αναθεώρησης γενικά κι έχετε ανάγκη να βρείτε τον εαυτό σας, που πολύ έχετε παραμελήσει. και όλα τα θέλω να παραταχθούν μπροστά σας.

Αιγόκερως: Ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν στον εργασιακό σας τομέα, ενώ κάποιες οικογενειακές υποθέσεις και περιουσιακά, σας απασχολούν έντονα. 

Υδροχόος: Είστε από τους τύπους που δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Αν συνεχίσετε έτσι μαχητικοί και διεκδικητικοί, πολλά απ' όσα σκέφτεστε θα τα καταφέρετε στο μέγιστο βαθμό.

Ιχθύες: Πιθανές μεγάλες αγορές μπορεί να προκύψουν μέσα στο καλοκαίρι, γι' αυτό θα πρέπει να δαμάσετε την επιθυμία σας για ασύστολες σπατάλες...