Τα ζώδια της ημέρας (05/07)

Τα ζώδια της ημέρας (05/07)(πηγή pixabay)

Πέμπτη 5 Ιουλίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο. 

Κριός:
Έχετε την αμέριστη στήριξη του συντρόφου σας σε ότι σχεδιάζετε να κάνετε, Δεν έχετε παρά να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

Ταύρος:
Ανυπομονείτε να τελειώνετε με τις υποχρεώσεις σας κι να φύγετε, το συντομότερο για διακοπές. Ιδιαίτερα καλό το διάστημα που ακολουθεί για τους αδέσμευτους.

Δίδυμοι: 
Επιβάλλεται να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με το ταίρι σας γιατί η ασυνεννοησία έχει ξεπεράσει κάθε όριο που ανέχεστε...

Καρκίνος:
Οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας βάλουν σε σκέψεις, καθώς δε σας ταιριάζουν οι μη ξεκάθαρες καταστάσεις και ειδικά στα ερωτικά σας...

Λέων: 
Πισωγυρίσματα και επανασυνδέσεις για αρκετούς του ζωδίου, αυτόν τον καιρό. Εσείς που θέλετε κάτι σταθερό, είναι ευνοϊκός ο καιρός για να το διεκδικήσετε.

Παρθένος:
Καθώς τα οικονομικά σας βρίσκονται σε άνθιση αυτόν τον καιρό, ανεβαίνει κι η ψυχολογία σας και νιώθετε ιδιαίτερα ανανεωμένοι κι έτοιμοι για όλα!

Ζυγός:
Δώσατε δικαιώματα σε συγγενικό και φιλικό περιβάλλον και σας συζητούν...Από δω και πέρα φροντίστε να κρατήσετε πιο χαμηλούς τόνους, σε όλα.

Σκορπιός:
Ένα ξεκαθάρισμα σε σχέσεις, πρόσωπα και συναναστροφές είναι ότι περισσότερο χρειάζεστε αυτόν τον καιρό. Μην το αμελείτε άλλο!

Τοξότης:
Προμηνύεται ένα δεκαήμερο με κούραση και στρες αλλά αμέσως μετά φτιάξτε βαλίτσα, πάρτε το ταίρι σας αγκαλιά και βρεθείτε όπου ποθεί η ψυχή σας!

Αιγόκερως:
Λόγια και ξεκαθαρίσματα σε βάθος θα φέρουν οι μέρες που έρχονται. Ένα μέτριο κλίμα υπάρχει και μέσα στον εργασιακό σας χώρο, που όμως ευτυχώς δεν σας επηρεάζει.

Υδροχόος:
Αν και νιώθετε έντονη την ανάγκη να μοιραστείτε σκέψεις και σχέδια, είναι καλύτερο να μην το κάνετε καθώς μπορεί κάποιοι να σας συμβουλέψουν λάθος ή και να σας αποτρέψουν.

Ιχθείς:
Επιβάλλεται να καθαρίσετε τη ζωή σας από τους τοξικούς ανθρώπους που σας κάνουν πολύ κακό στη ψυχολογία σας. 
Θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, θα σας ανακουφίσουν.