Τα ζώδια της ημέρας (06/07)

Τα ζώδια της ημέρας (06/07)(πηγή pixabay)

Παρασκευή 6 Ιουλίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.

Κριός:
Τυχερά τα Κριάρια αυτόν τον καιρό, καθώς μεγάλες θετικές ανακατατάξεις θα δώσουν ώθηση στα ερωτικά και στα επιχειρηματικά σχέδιά σας!

Ταύρος: 
Θέλετε κοντά σας, μόνο ανθρώπους που τρέφουν αληθινά αισθήματα, γι' αυτό κρατήστε χαρακτήρα, κι όποιος νοιάζεται πραγματικά για εσάς ας κερδίσει το ενδιαφέρον σας... 

Δίδυμοι: 
Το μόνο που σας ενδιαφέρει αυτόν τον καιρό είναι οι διακοπές σας. Όσοι του ζωδίου έχουν χωρίσει, μάλλον είναι σε φάση επανασύνδεσης. 

Καρκίνος:
Ενώ τα μάτια σας φλυαρούν τα χείλη σας μένουν επτασφράγιστα και παραμένετε παρατηρητές των πολιορκητών σας...

Λέων:
Τα επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν αυτόν τον καιρό, έχουν απορροφήσει όλη την προσοχή σας. 

Παρθένος:
Με τη συμπεριφορά σας έχετε κερδίσει ολοκληρωτικά τον άνθρωπό σας κι η σχέση σας διανύει την καλύτερη περίοδο που μπορεί να εξελιχθεί ως και σε γάμο...

Ζυγός:
Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, γι' αυτό φροντίστε να δουλεύετε λιγότερο και να δώσετε το χρόνο στον εαυτό σας να φτιάξετε την ερωτική σας ζωή. 

Σκορπιός:
Τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση σας, έχουν κουράσει και τις δύο πλευρές. Με μια ειλικρινή συζήτηση μπορεί να εκτονωθεί η ένταση και να ισορροπήσετε... 

Τοξότης:
Τα πολλά λάθη στον αισθηματικό τομέα είναι ο βασικός λόγος, που είστε μόνοι. Τουλάχιστον τώρα έχετε μάθει και μπορείτε να λειτουργήσετε πιο σωστά. 

Αιγόκερως: 
Έχετε ξανοιχτεί και πει πολλά παραπάνω απ' όσα έπρεπε σε φιλικό σας πρόσωπο, τόσα που θέτουν σε κίνδυνο τη φιλία σας. 

Υδροχόος: 
Φιλικά πρόσωπα κάνουν αναφορά σε παλιές σας ιστορίες και σας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Εξηγήστε ξεκάθαρα ότι αυτό σας ενοχλεί. 

Ιχθείς: 
Δώστε και περισσότερη προσοχή σε συνεργασίες και προτάσεις επενδύσεων. Προβλήματα στα ερωτικά σας, που ξεκινούν από το παρελθόν.