Τα ζώδια της ημέρας (07/07)

Τα ζώδια της ημέρας (07/07)

Σάββατο 7 Ιουλίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο. 

Κριός: Ευνοϊκή εποχή για ταξιδάκια αναψυχής στο εξωτερικό! Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; Ετοιμάστε βαλίτσες και καλά να περάσετε!

Ταύρος: Σας προβληματίζουν παλιές οικονομικές υποθέσεις που προσπαθείτε εδώ και καιρό να κλείσετε επί ματαίω καθώς και κάποιος δύσκολος χωρισμός...

Δίδυμοι: Ότι προκύπτει είναι ενθουσιασμός και θα σας αφήσει ανικανοποίητους όταν ξεφουσκώσει... Γι' αυτό αφήστε τους έρωτες για αργότερα και απολαύστε το καλοκαίρι ελεύθεροι κι ωραίοι!

Καρκίνος: Η καλή ψυχολογική σας κατάσταση σας βοηθάει να ισορροπήσετε σε όλος τους τομείς! Κρατήστε μυστικά τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Λέων: Μήνας αποφάσεων ο Ιούλιος. Επιβάλλεται ν' αποφασίσετε αν θα επιμένετε να σώσετε κι ότι δε σώζεται, στα αισθηματικά σας, ή θα επιλέξετε τη μοναξιά.

Παρθένος: Ο ιδανικότερος καιρός για να ζευγαρώσετε οι ελεύθεροι, είτε με κάποιον καινούργιο έρωτα είτε με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας. Όλα παίζουν!

Ζυγός: Οι δεσμευμένοι του ζωδίου χρειάζεστε επειγόντως ανανέωση! Οργανώστε κάποιο ταξιδάκι, θα βοηθήσει! Οι μόνοι, απλά απολαμβάνετε τη μοναξιά σας.

Σκορπιός: Απαιτούνται ειλικρινείς συζητήσεις στα αισθηματικά σας που θα επαναπροσδιορίσουν τις σχέσεις σας και θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση...

Τοξότης: Μια ερωτική απόρριψη θα γίνει αφορμή για ν' αναθεωρήσετε τις σκέψεις και τα στάνταρτ σας!

Αιγόκερως: Δεν είστε και στα καλύτερά σας οικονομικά, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να σταματήσετε να ονειρεύεστε και να σχεδιάζετε το μέλλον.

Υδροχόος: Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της ζωής σας με τον άνθρωπο που είστε μαζί καθώς ταλανίζεστε αν αξίζουν τον κόπο οι θυσίες σας...

Ιχθείς: Επιβάλλεται να κάνετε μια εκκαθάριση σε πρόσωπα και καταστάσεις, καθώς υπήρξατε υπερβολικοί σε σχέσεις και συνεργασίες που δε χρειαζόσασταν...