Τα ζώδια της ημέρας (11/07)

Τα ζώδια της ημέρας (11/07)

Τετάρτη 11 Ιουλίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμα τα ζώδια της ημέρας.

Κριός: Πολλά τα ανοιχτά ζητήματα που πρέπει να δρομολογήσετε, που το τελευταίο που σας απασχολεί είναι ένας καινούργιος έρωτας!

Ταύρος: Πολλά και σοβαρά οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα, που περιμένουν να τα διευθετήσετε, απομυζούν όλη την ενέργειά σας!

Δίδυμοι: Έχετε φτιάξει έναν περίγυρο που όχι μόνο δε σας ταιριάζει, αλλά δεν έχει να σας προσφέρει και τίποτα. Καιρός για εκκαθαρίσεις!

Καρκίνος: Τα προβλήματα στην ερωτική σας σχέση μοιάζουν να είναι απροσπέλαστα, με εσάς να μη ξέρετε αν θέλετε να συνεχίσετε να προσπαθείτε ή όχι...

Λέων: Όλα όσα επιθυμείτε θα γίνουν πραγματικότητα, καθώς είστε το πιο ευνοημένο και πιο τυχερό ζώδιο του φετινού καλοκαριού.

Παρθένος: Θα πρέπει να μετρήσετε τις δυνάμεις σας και να ξεχωρίσετε ποιοί αξίζει να μείνουν στη ζωή σας.

Ζυγός: Μια ανέλπιστη χαρούμενη είδηση τις επόμενες μέρες θα σας ανακουφίσει. Είναι καιρός να χαλαρώσετε και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να φλερτάρει!

Σκορπιός: Για να λύσετε κάποιες καταστάσεις, θα πρέπει να δείξετε σοβαρότητα, αυτοπειθαρχία και επιμονή και θα πάρουν το δρόμο τους...

Τοξότης: Είναι μια εποχή που σ΄εσάς τους Τοξότες θα σας δοθεί άπλετη αγάπη από τα πρόσωπα που επιθυμείτε!

Αιγόκερως: Ζόρικα και άσχημα τα πράγματα στα αισθηματικά σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να σας έχει κάνει τη ζωή δύσκολη με τα πισωγυρίσματά του...

Υδροχόος: Κρατήστε κοντά σας όσους αγαπάτε! Νέοι έρωτες διαφαίνονται για τους αδέσμευτους του ζωδίου.

Ιχθύες: Πολύ θετικό το διάστημα για νέες γνωριμίες, που μπορεί να φέρουν και τον μεγάλο έρωτα της ζωής σας!