Τα ζώδια της ημέρας (16/11)

Τα ζώδια της ημέρας (16/11)

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός:  Προσέξτε πως θα χειριστείτε μερικά πράγματα, αφού μπορεί να δεχτείτε την επίκριση του περίγυρού σας.

Ταύρος: Πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στο τι λέτε, διαφορετικά θα εκφραστείτε με τρόπο που θα φέρει εντάσεις στο κοντινό περιβάλλον σας.

Δίδυμοι: Η ψυχραιμία σας θα σας οδηγήσει στο να αναδείξετε τα κακώς κείμενα χωρίς να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με τρίτα άτομα.

Καρκίνος:. Σχέδιά σας θα δρομολογηθούν με πάρα μεγάλη επιτυχία. Έχετε δίπλα σας πρόσωπα που μπορούν να αναγνωρίσουν την αξία όσων κάνετε.

Λέων: Μην αισθάνεστε άσχημα που ζητάτε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε. Ανθρώπινο είναι! Όλα θα τακτοποιηθούν με μεγάλη επιτυχία.

Παρθένος: Εκνευρίζεστε με το παραμικρό και ξεσπάτε σε άτομα. τα οποία δε φταίνε σε κάτι. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις αυτόν τον καιρό!

Ζυγός: Τα προβλήματά σας θα βρουν τις καλύτερες λύσεις! Ήρθε η ώρα να εισπράξετε όλα αυτά που έχετε δώσει τόσο καιρό!

Σκορπιός: Νιώθετε την ανάγκη ν αλλάξετε πάρα πολλά πράγματα που δε σας ικανοποιούν. Θα επιδιώξετε να διορθώσετε κάποιες παρεξηγήσεις.

Τοξότης: Σταδιακά, το τοπίο ξεκαθαρίζει και κρατάτε κοντά σας πραγματικά αυτό που σας δίνει την πληρότητα, την αξιοπιστία και τη γαλήνη.

Αιγόκερως: Αποφύγετε να εκνευρίζεστε με απόψεις, με τις οποίες δε συμφωνείτε. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και μην παρεκτρέπεστε,

Υδροχόος: Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα τα οποία σε απασχολούν και θα προσπαθήσετε να τα βάλετε σε μία σειρά.

Ιχθείς: Φροντίστε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας με περισσότερη ψυχραιμία και να μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό.