Τα ζώδια της ημέρας (17/11)

Τα ζώδια της ημέρας (17/11)

Σάββατο 17 Νοεμβρίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Έχετε ανάγκη να μοιραστείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα σκέψεις και προβληματισμούς. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλά τους τόνους

Ταύρος: Ενθουσιάζεστε με το παραμικρό, αλλά προσπαθήστε σε ότι κάνετε αυτή την περίοδο, οι κινήσεις σας να είναι μετρημένες και να γίνονται βήμα - βήμα.

Δίδυμοι: Η έντονη ανάγκη σας να πραγματοποιηθούν τα σχέδιά σας,  σας αγχώνει και σας αποσυντονίζει,

Καρκίνος:. Καλό είναι να ρίξετε λίγο τους τόνους, ώστε ν' αντιμετωπίσετε καλύτερα την έντονη ασυνεννοησία που επικρατεί στα προσωπικά σας.

Λέων: Αποφύγετε να παρεξηγηθείτε με άτομα, που μπορεί να πουν πράγματα πάνω στα νεύρα τους χωρίς να τα σκεφτούν και να σας στεναχωρήσουν.

Παρθένος: Δεν πρέπει, να βλέπετε τις καταστάσεις μονόπλευρα, και δεν μπορεί να έχετε πάντα δίκιο! Χαλαρώστε...

Ζυγός: Έχετε την προδιάθεση για αλλαγές που πιστεύετε ότι πρέπει να γίνουν, αλλά προσέξτε να μην αφήσετε τις υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν.

Σκορπιός: Αποφύγετε να εκνευριστείτε με θέματα, τα οποία μπορούν να περιμένουν. Στο μεταξύ θα λυθούν καταστάσεις που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Τοξότης: Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και προσπαθήστε να κάνετε θετικές σκέψεις, αφού οι βάσεις που έχετε θεμελιώσει, είναι ισχυρές.

Αιγόκερως: Δεν μπορείτε να δεχτείτε τους περιορισμούς στην προσωπική σας σχέση. Δεν υπάρχει λόγος να στενοχωριέστε και να καταπιέζεστε. Συζητήστε...

Υδροχόος: Είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα από τις δραστηριότητες του τελευταίου διαστηματος κι η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη.

Ιχθείς: Επιβάλλεται να ολοκληρώσετε ένα κύκλο που τελευταία σας πιέζει και σας χαλάει τη διάθεση ώστε να νιώσετε καλύτερα ψυχικά.