Τα ζώδια της ημέρας (18/11)

Τα ζώδια της ημέρας (18/11)

Κυριακή 18 Νοεμβρίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Νιώθετε ότι έχετε μεγάλη απέραντη ανάγκη για απόδραση από τα τετριμμένα. Σας αγχώνουν οι υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν.

Ταύρος: Προσπαθήστε να ηρεμήσετε από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να ανακτήσετε δυνάμεις για τις επόμενες ημέρες.

Δίδυμοι: Ήρθε η στιγμή που θα κάνετε τον απολογισμό σας και θα καταλάβετε ποια είναι τα πρόσωπα που πρέπει να είναι δίπλα σας.

Καρκίνος:. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε, αφού οι επόμενες μέρες σας θα είναι αρκετά φορτωμένες με πολλές υποχρεώσεις.

Λέων: Θα περάσετε τη μέρα σας με φιλικά σας πρόσωπα και θα κάνετε συζητήσεις που θα σας ευχαριστήσουν και θα σας χαλαρώσουν .

Παρθένος: Πρέπει ν’ αφήσετε λίγο το μυαλό σας να χαλαρώσει, να ξεφύγετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να αφιερωθείτε στον εαυτό σας.

Ζυγός: Μέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης. Θα κάνετε μία ανασκόπηση για τα άτομα που στάθηκαν δίπλα σας, στα εύκολα και στα δύσκολα.

Σκορπιός: Θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, που θα σας ωφελήσουν στο μέλλον. Φροντίστε να περάσετε τη μέρα όσο καλύτερα και πιο ξεκούραστα μπορείτε.

Τοξότης: Η διάθεσή σας είναι πάρα πολύ καλή. Προσπαθήστε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να ξεκουραστείτε.

Αιγόκερως: Μέρα που θ' αφιερώσετε το χρόνο σας στην οικογένειά σας. Οι δικοί σας θα απολαύσουν αυτές τις στιγμές κοντά σας και θα νιώσουν υπέροχα.

Υδροχόος: Αφιερώστε τη μέρα στο να δείτε φιλικά σας πρόσωπα και συζητήστε όλα όσα σας απασχολούν.

Ιχθείς: Φροντίστε να ξεκουραστείτε και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας που λόγω υποχρεώσεων τον έχετε παραμελήσει πολύ.