Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Δεκέμβριος 2018

Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Δεκέμβριος 2018

Ο πλέον εορταστικός και τελευταίος μήνας είναι προ των πυλών και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις προβλέψεις ανά ζώδιο για το μήνα Δεκέμβριο.  

Κριός: Θα χρειαστεί να κάνετε ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα στις σχέσεις που απεδείχθησαν τοξικές καθώς και σε υποθέσεις που αφορούν οικονομικές συναλλαγές. Οι γιορτινές μέρες προβλέπονται ιδιαίτερα κοινωνικές, ενώ ευνοϊκές είναι οι συνθήκες για να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι που επιθυμείτε πολύ καιρό. Το απρόοπτο θα παίξει ρόλο και τις περισσότερες φορές θα είναι θετικό!

Ταύρος: Πολλά από όσα συμβαίνουν γύρω σας θα έχουν αντίκτυπο στον ψυχισμό σας και θα σας φορτίσουν συναισθηματικά πολλές φορές κατά τη διάρκεια του μήνα. Οι γιορτινές μέρες, θα έχουν σασπένς και θα σας εκτοξεύσουν ψυχολογικά. Καλό είναι ν' αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να του επιτρέψετε να απολαύσει την περίοδο σαν μικρό παιδί!

Δίδυμοι: Θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι στις ενέργειες και στις αποφάσεις σας και να μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Τα αισθηματικά σας βαίνουν καλώς με νέες κι ενδιαφέρουσες γνωριμίες για τους ελεύθερους. Σταματήστε να δίνετε υπερβολική σημασία στη συμπεριφορά των άλλων και φροντίστε να απομακρυνθείτε από τοξικούς ανθρώπους. Συναντήσεις κατά τις γιορτινές μέρες ενισχύουν τη χαρά και τη ψυχολογία σας.

Καρκίνος:. Το συναισθηματικό κενό που νιώθετε, οφείλεται κατά πολύ σε δικές σας λαθεμένες ενέργειες. Οι γιορτινές ημέρες κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες και τη κακή ψυχολογία σας. Οικονομικά φαίνεται να ισορροπείτε, φροντίστε όμως να αποφύγετε απερίσκεπτες αγορές. Χρειάζεται ν’ αφιερώσετε περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο στην οικογένειά σας.

Λέων: Αν κι ο μήνας ξεκινά νευρικά, εξελίσσεται θετικά. Επιβάλλεται να τακτοποιήσετε τις όποιες εκκρεμότητες σας απασχολούν. .Οι γιορτινές μέρες σας θέλουν να ακολουθείτε το τυπικό των ημερών και θα τις περάσετε ήσυχα και οικογενειακά, ενώ θα βρείτε τρόπους να δηλώσετε τις ευαισθησίες σας. Γεμίστε μπαταρίες γιατί ο επόμενος μήνας σας θέλει στις επάλξεις...

Παρθένος: Αν και είστε από τους πιο ευνοημένους της χρονιάς, η αλήθεια είναι πως έχετε ανάγκη από ξεκούραση. Μην μπαίνετε στον πειρασμό να βάλετε τις μηχανές σας στο φουλ για να φτάσετε πρώτοι στο νήμα του τερματισμού ενός ανούσιου ανταγωνισμού. Οι γιορτινές ημέρες θα έχουν ταξίδια, μετακινήσεις, συναναστροφές και νέα κοινωνικά ενδιαφέροντα και θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από άγχη.

Ζυγός: Ο Δεκέμβριος θα σας ανεβάσει ψυχολογικά, καθώς θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας. Οικονομικά βελτιώνεται η κατάστασης, ιδιαίτερα για εσάς που επιδείξατε σοβαρότητα και εργατικότητα στο παρελθόν. Θα διαπιστώσετε ότι επιστρέφουν χαμένες ευκαιρίες και μάλιστα με καλύτερες συνθήκες τώρα που το κλίμα είναι εορταστικό και θα πραγματοποιήσετε πολλές από τις επιθυμίες σας.

Σκορπιός: Κατά το μήνα Δεκέμβρη θα έχετε σημαντική αναγνώριση από κάποιο άτομο με ειδικό βάρος στα επαγγελματικά σας. Αισθηματικά, όσοι αντιμετωπίσατε θέματα φαίνεται ότι οι αποφάσεις που πήρατε, έχουν βελτιώσει την κατάσταση. Οι γιορτινές μέρες θα σας αποζημιώσουν συναισθηματικά για όλες τις δυσκολίες που είχατε μέσα στη χρονιά.

Τοξότης: Η απίστευτη ενέργεια που βάζετε σε οτιδήποτε καταπιάνεστε θα λειτουργήσει ευεργετικά στον ψυχισμό σας και θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση. Οι γιορτινές ημέρες θα καλύψουν τις ανάγκες σας για διασκέδαση και πολλές ευχάριστες συναναστροφές θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα και θα σας χαλαρώσουν.

Αιγόκερως: Ότι δεν έχει γίνει τους προηγούμενους μήνες μπορεί να συμβεί τώρα, αρκεί να το πιστέψετε και να το θελήσετε. Οικονομικά μπορείτε να κάνετε τώρα κάποιες στρατηγικές κινήσεις που θα βελτιώσουν την κατάσταση. Αισθηματικά, οι γιορτινές ημέρες μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ένα μεγάλο βήμα, ακόμα και γάμο.

Υδροχόος: Επιβάλλεται να φανείτε εγκρατείς και επιφυλακτικοί στα έξοδα. Λειτουργήστε με γνώμονα τις ανάγκες και την κάλυψή τους και μην παρασυρθείτε. Οι γιορτινές ημέρες σας θέλουν συντροφιά με ανθρώπους που αγαπάτε. Ταξίδια και μετακινήσεις πρέπει να οργανωθούν σωστά, από άποψη συντροφιάς για να τα απολαύσετε.

Ιχθείς: Οικονομικά ανοίγονται καλές προοπτικές που  θα πρέπει όμως, να τις εκμεταλλευτείτε με τον κατάλληλο τρόπο. Οι γιορτινές μέρες θα σας κρατήσουν πολυάσχολους και μερικές φορές θα σας φτάσουν στα όριά σας. Στο τέλος όμως,  θα επικρατήσει η λογική και θα βρείτε χρόνο για όλους και για όλα.