Τα ζώδια της ημέρας (24/12)

Τα ζώδια της ημέρας (24/12)

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Μπορείτε σήμερα να κάνετε κάποια βήματα, για να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας και ν΄ αφήσετε τους εγωισμούς!

Ταύρος: Έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα κι έτσι αποφεύγετε το άγχος που υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες. Θα περάσετε όμορφα και οικογενειακά!

Δίδυμοι: Η ημέρα προδιαγράφεται όμορφη, αφού θα την περάσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα, και θα ξεφύγετε ολότελα από την καθημερινότητα.

Καρκίνος:. Η ανάγκη σας είναι να περάσετε τη μέρα όσο πιο όμορφα γίνεται, στη θαλπωρή του σπιτιού σας και φυσικά με την οικογένειά σας.

Λέων: Χαλαρωτικές στιγμές με φιλικά σας άτομα, περιλαμβάνει αυτή η μέρα κάτι που έχετε ανάγκη εδώ και καιρό!

Παρθένος: Η μέρα σας βρίσκει λίγο κουρασμένους, επειδή θέλετε όλα να περάσουν από τα χέρια σας, για να ευχαριστήσετε τους δικούς σας ανθρώπους.

Ζυγός: Η μέρα θα έχει κάποιες μικρές ανατροπές, που θα σας αλλάξουν λίγο τα σχέδια. Η όποια απογοήτευση όμως, είναι παροδική.

Σκορπιός: Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη, αφού, γίνεστε το επίκεντρο των συζητήσεων κάτι που τονώνει την αυτοπεποίθησή σας!

Τοξότης: Ο ερωτισμός σας, αλλά κι η καλή σας διάθεση, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σας.

Αιγόκερως: Η μέρα σας θα είναι αρκετά γεμάτη και με πολλές εκπλήξεις. Η οικογένειά σας θα σας δώσει μεγάλη χαρά με την παρουσία και την αγάπη της.

Υδροχόος: Σήμερα είναι μία μέρα, που σας βρίσκει ασταμάτητους, αφού οι προτάσεις που έχετε, είναι πάρα πολλές.

Ιχθύς: Η μέρα σας θα είναι γεμάτη από στιγμές με οικογενειακά σας άτομα κάτι που έχετε πραγματικά πολλή ανάγκη!