Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Απρίλιος 2019

Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Απρίλιος 2019

Πρωταπριλιά σήμερα και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις μηνιαίες προβλέψεις για το μήνα Απρίλιο ανά ζώδιο και δεν είναι ψέμα! Καλό μήνα!

Κριός: Αρκετά απρόβλεπτα και απρόοπτα, θα σε προβληματίσουν και θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Πολλά από τα σχέδιά σου θα αναβληθούν και αυτό θα σου προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και άγχος. Απόφυγε πάντως βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις.

Στα αισθηματικά σου είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν συγκρούσεις και αντιθέσεις, τις οποίες αν δεν τις χειριστείς σωστά είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε μεγάλη ρήξη.

Ταύρος: Θα προκύψουν κάποιες καταστάσεις στις οποίες πρέπει να κρατήσεις ουδέτερη στάση, προκειμένου να προφυλάξεις τον εαυτό σου, ενώ θ' ανακαλύψεις ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως τα σκέφτεσαι. Οι δυσκολίες της περιόδου θα αυξήσουν το άγχος και θα μειώσουν την αυτοεκτίμηση που έχεις.

Στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις λίγο μόνος και να δεις πολύ πιο ουσιαστικά τα όσα νιώθεις. Καλό είναι να αφήσεις το χρόνο να σου δώσει τις απαντήσεις.

Δίδυμοι: Θα χαλάσει αρκετά η ψυχολογία και η διάθεσή σου, αφού θα πληροφορηθείς για κάποιες κινήσεις αγαπημένων σου προσώπων που θα σε στενοχωρήσουν. Προσπάθησε να προσέξεις την υγεία σου καθώς το άγχος σε έχει επιβαρύνει, βάλε πρόγραμμα στη ζωή σου και ασχολήσου με τον εαυτό σου.

Στα αισθηματικά σου, αφέσου και απόλαυσε τις στιγμές που περνάς με το ταίρι σου. Εσύ που ακόμα είσαι μόνος, μη βιάζεσαι να μπεις σε μια νέα ερωτική κατάσταση. Προτίμησε να βρεις τις ισορροπίες σου και την ηρεμία σου.

Καρκίνος: Θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σε πληγώσουν, γι΄ αυτό να προσέξεις τις συνεργασίες και τα λεγόμενά σου. Πάντως φρόντισε ν' αφιερώνεις ουσιαστικό χρόνο στον εαυτό σου και να διαχειριστείς τα πράγματα με λιγότερο συναίσθημα και περισσότερη λογική.

Στα αισθηματικά σου δώσε χρόνο και προσπάθησε να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο μακριά από φοβίες του παρελθόντος.

Λέων: Θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου τη διπλωματία, ευστροφία και εξυπνάδα, ώστε να ξεπεράσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε όσα λες και πράττεις, για να μην εκτεθείς. Προσπάθησε να δουλέψεις πιο πολύ με τον εαυτό σου, το έχεις απόλυτη ανάγκη.

Στα αισθηματικά σου δε θα λείψουν και οι στιγμές εντάσεων καθώς η κακή σου διάθεση πολύ πιθανό να επηρεάσει τη σχέση σου.

Παρθένος: Μια περίοδος αρκετά δύσκολη και με αναποδιές και ανατροπές που θα σε αγχώσουν και θα βαρύνουν την ψυχολογία σου. Προσπάθησε να βρεις χρόνο να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν. Κατάλληλος καιρός για αποδράσεις που θα σου προσφέρουν την πολυπόθητη ηρεμία.

Στα αισθηματικά σου, αν θες να σώσεις τη σχέση σου πρέπει ν' αποφύγεις λάθη και αστοχίες. Μην προχωρήσεις σε κάτι νέο γιατί δε θα πετύχει, αν πρώτα δεν τακτοποιήσεις τα πράγματα μέσα σου.

Ζυγός: Περίοδος κατά την οποία θα αποφασίσεις να αλλάξεις όλα όσα σε ενοχλούν, να πάρεις τα ρίσκα σου, γιατί η στασιμότητα σε ενοχλεί και σου απορροφά όλη την ενέργειά σου. Θα προκύψουν συγκρούσεις που καλό είναι να τις αποφύγεις και να καταφύγεις σε συμβιβαστικές λύσεις.

Στα αισθηματικά σου θα προκύψουν μικροσυγκρούσεις αλλά και μεγάλοι καυγάδες. Θα νιώσεις ότι πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.

Σκορπιός: Δυσκολίες, αδιέξοδα, αναποδιές, θα σε κάνουν να αναβάλεις τα σχέδια και τους στόχους σου. Αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνεις είναι να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να μην εμπιστεύεσαι εύκολα ανθρώπους και να αξιολογείς τα πάντα εξονυχιστικά.

Στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις να πιέζεσαι και ίσως τα συναισθήματά σου να ξεθωριάζουν.Εσύ που είσαι στους μοναχικούς, θα κάνεις μια νέα και ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Τοξότης: Οπλίσου με όση υπομονή και επιμονή χρειαστεί, αφού θα υπάρξουν πολλά εμπόδια και δυσκολίες και πολλά σχέδιά σου θα αναβληθούν. Προσπάθησε να μην πάρεις παρορμητικά αποφάσεις.

Στα αισθηματικά σου θα νιώσεις πως έχει έρθει ο καιρός να πάρεις πια σοβαρά την απόφαση να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου με το πρόσωπο που σ' ενδιαφέρει.

Αιγόκερως: Έχεις πιεστεί και κουραστεί από πολλές καταστάσεις κι έχεις την ανάγκη ν' απομονωθείς και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις που καλό είναι να τις αφήσεις στην άκρη και να κρατήσεις αποστάσεις από αρνητικούς ανθρώπους.

Στα αισθηματικά σου μπορεί να υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες, αλλά μέσα σου πρέπει να δεις αν θες να τις ξεπεράσετε ή να πάρετε αποφάσεις καθοριστικές.

Υδροχόος: Θα πιεστείς αρκετά από τα πολλά που έχεις στο μυαλό σου. Θα υπάρξουν εντάσεις και προβλήματα που πρέπει να βάλεις σε τάξη και να θυμάσαι: η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός, Ανοίξου και ξεκαθάρισε τη θέση σου!

Στα αισθηματικά σου θα νιώσεις πως τα σύννεφα που έχουν σκιάσει τη σχέση σου είναι απειλητικά κι επιβάλλεται να τα διώξεις. Εσύ που είσαι μόνος πιθανόν να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ιχθύς: Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με τα θέλω σου. Θα πάρεις κάποιες απογοητεύσεις καθώς θα ανακαλύψεις πως κάποιοι άνθρωποι που εμπιστευόσουν σε δυσκολεύουν στους στόχους σου.

Στα αισθηματικά σου υπάρχουν αντικειμενικά εμπόδια που πρέπει να τα δεις με καθαρή λογική και με λιγότερο συναίσθημα. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος, αφιέρωσε χρόνο σε σένα!