All about eWoman: Dust+Cream Make Up, για βελούδινο φινίρισμα

All about eWoman: Dust+ Cream, wake up & make up, για βελούδινο φινίρισμα

Είμαι η Έφη και δηλώνω υπεύθυνα beauty addict και fashion lover. Μαζί, στη νέα στήλη του eWoman, θα μιλάμε για τις τάσεις της μόδας και του μακιγιάζ. Θα κάνουμε reviews σε προϊόντα ομορφιάς και θα σχολιάζουμε τι μας αρέσει και τι όχι. Και μην ξεχνάτε, πάντα να αφήνετε το σχόλιο σας με το θέμα που θέλετε στο επόμενο άρθρο.

Όπως γράφω και στην αρχή του άρθρου, είμαι beauty addict. Κι αν έχω δοκιμάσει προϊόντα ομορφιάς. Κι αν έχω πετάξει καλλυντικά που δε με ευχαρίστησαν καθόλου. Και, φυσικά, κι αν έχω κλάψει χρήματα που έχω δώσει γι΄αυτά τα προϊόντα.

Στο σημερινό άρθρο θα κάνω μνεία, στο make up της καρδιάς μου. Ίσως σας φαίνεται υπερβολικός ο χαρακτηρισμός, αλλά ναι, έτσι το αποκαλώ. Σας έχω ξαναπεί, πως η επιδερμίδα μου είναι ιδιαίτερα λιπαρή. Πράγμα που σημαίνει, πως ένα make up, δύσκολα θα σταθεί στο πρόσωπο μου για ώρες. Όπως, λοιπόν, αντιλαμβάνεστε, είμαι πολύ προσεχτική στις επιλογές μου.

Στην εταιρεία DUST+ CREAM, έχω πολύ εμπιστοσύνη κι έτσι έχω δοκιμάσει πολλά από τα προϊόντα της. Η τελευταία μου αγορά, ήταν το υγρό Make up σε dispenser Wake up & Make up. Με μια φράση θα σας πω την άποψή μου.

Τέλεια κάλυψη, βελούδινο φινίρισμα.

Με το ελάχιστο της ποσότητας που ίσως πιστεύετε πως χρειάζεστε, μπορείτε να το απλώσετε πολύ εύκολα με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Είναι το ιδανικότερο για λιπαρές επιδερμίδες, χάρη στην oil free σύστασή του. Μπορείτε να το βρείτε σε 8 αποχρώσεις και με σιγουριά θα σας πω ότι διαρκεί έως και 10 ώρες. Και η τιμή... Πιο προσιτή κι από προσιτή!

Πείτε μου, αυτό που σας περιγράφω, δε θα μπορούσε να γίνει και το δικό σας make up;