Η τρελοτοξοτάρα του μήνα: Η τυχερή ταξιδιώτισσα του ζωδιακού!

Η τρελοτοξοτάρα του μήνα: Η τυχερή ταξιδιώτισσα του ζωδιακού!

Γειά σου Τοξότρια,

Είμαστε στο μήνα των γενεθλίων σου. Από 23 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου τα αισιόδοξα «αλογάκια» γιορτάζουν. Για να είμαι απολύτως ειλικρινής κάθε μέρα για σένα είναι γιορτή δεδομένου ότι είσαι χαμογελαστή, τυχερή, εξωστρεφής και γεμάτη ενέργεια να υλοποιήσεις τους στόχους σου με τόξο και με βέλος!

Στοιχείο σου είναι η Φωτιά, κυβερνήτης σου ο Δίας και ανήκεις στην ευμετάβλητη τετράδα ζωδίων. Ο συνδυασμός παραπάνω φανερώνει άνθρωπο παρορμητικό, με πληθωρική προσωπικότητα διαρκώς μεταβαλλόμενη. Το καλύτερο δώρο για εσένα είναι ταξιδιωτικά εισιτήρια για να περιπλανηθείς σε όλο τον κόσμο, αναζητώντας φιλοσοφικά νοήματα, διαφορετικές κουλτούρες και ήθη. Γουστάρεις απίστευτα να διευρύνεις τους ορίζοντες σου.

Όμορφα και άγια όλα αυτά αν εξαιρέσουμε τις στιγμές που χάνεις το μέτρο, κάνοντας σπατάλες και ανεξήγητες υπερβολές ή όταν δίνεις υποσχέσεις που δε μπορείς να κρατήσεις. Λογικό μου φαίνεται αφού είσαι διασκορπισμένη σε εκατό δραστηριότητες ταυτόχρονα και παράλληλα φουλ ενθουσιασμένη με όλες. Για το τέλος αφήνω το ενδεχόμενο να χασκογελάς 24h λόγω ισχυρής αίσθησης του χιούμορ. Δεν αντιλέγω ότι τη διαθέτεις όμως καθημερινά χάχανα διαρκώς είναι λίγο θέμα υπό το πρίσμα ότι δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες…Ποσώς σε νοιάζει τι γράφω, είμαι σίγουρη χαχανίζεις και μαζί μου.

Το ιδεόγραμμά σου είναι ο Κένταυρος Χείρωνας. Κάνοντας ένα φρεσκάρισμα στις γνώσεις μυθολογίας μπορείς εύκολα να καταλάβεις και ένα ακόμα χαρακτηριστικό σου. Ο Χείρωνας ήταν θεραπευτής και βρήκε φρικτό θάνατο από ένα δηλητηριασμένο βέλος. Κάνε τους κατάλληλους συνειρμούς για να καταλάβεις ότι έχεις τη δυνατότητα τις πληγές της ζωής σου να τις κρατάς καλά κρυμμένες και να τις μεταμορφώνεις σε κέφι και χαρά.

Τα αστέρια φέτος είναι ευνοϊκά για εσένα επειδή ο κυβερνήτης σου ο Δίας είναι στο ζώδιο κατοικίας του. Θέλω να ελπίζω κάτι ωραίο θα σου συμβεί, μετά από την πίεση του Κρόνου τα προηγούμενα χρόνια που σε ωρίμασε (αδύνατον κι όμως συνέβη!). Το ακανθώδες θέμα «οικονομικά» τίθεται σε πιο σταθερή βάση από εκεί που τα έψαχνες με τα κιάλια τώρα έχεις αισθητή βελτίωση. Παράλληλα έρχονται και ξαφνικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου λόγω της παρουσίας του Ουρανού στο συγκεκριμένο τομέα.

Εμπρός ας γελάσουμε με όλα καλπάζοντας προς την ελευθερία!

Μανδάμ Αστερόεσσα.