Η Ταύρος στη καραντίνα

Η Ταύρος στη καραντίνα

Αγαπητή φίλη,

Όπως βλέπεις όλα αλλάζουν γύρω σου και αυτό σε προβληματίζει τα μάλα γιατί δε σου αρέσει καθόλου μια τέτοια προοπτική. Τα γενέθλιά σου, αρχίζουν από 21 Απριλίου και λήγουν 20 Μαίου. Το στοιχείο σου είναι η Γη, η ιδιότητά σου σταθερή και ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη που συμβολίζει την αγάπη και την αρμονία.

 

Στα θετικά σου, βλέπουμε μια τύπα πρακτική και αξιόπιστη. Θα σε εμπιστευθούμε οπωσδήποτε για να μας υποδείξεις από που ξετρύπωσες τις λιχουδιές που χλαπακιάζεις, ποιο είναι το πιο νόστιμο και οικονομικό εστιατόριο και πως θα πετύχουν καλύτερα οι συνταγές που μας απέτυχαν λόγω βιασύνης.

 

Στα αρνητικά σου η ισχυρογνωμοσύνη, η ζήλια και η τεμπελιά σε καθιστούν κουραστική στους γύρω σου, ειδικά όταν επιμένεις στις ίδιες παρωχημένες αηδίες χωρίς κανένα νόημα, ουσία και αποτέλεσμα. Στη καθημερινότητα, σου αρέσει να βρίσκεσαι με κόσμο που επιλέγεις /εμπιστεύεσαι και όχι με τη κάθε τυχαία κατάσταση που θα βρεθεί μπροστά σου.

 

Κάνεις ό.τι μπορείς για να διαφυλάξεις την αξιοπρέπεια και τιμή σου, σε σημεία που ορισμένες φορές φλερτάρει έντονα με την μανία και την εμμονή. Σε στιγμές παράνοιας και αστάθειας (μη ντρέπεσαι σε όλους συμβαίνει) γίνεσαι stubborn είτε έχεις δίκιο είτε άδικο. Στις σχέσεις σου με άλλους ανθρώπους γίνεσαι δικτατορική και κτητική, με αρχική πρόθεση να τους προστατέψεις και κατάληξη να θες να τους κρατήσεις μόνο για εσένα.

 

Κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, φαντάζει δε και σαν έλλειψη σεβασμού για τον αποδέκτη. Σε γενικά στοιχεία συμπεριφοράς ίσως θυμίζεις το ιδεόγραμμά σου τον Ταύρο. Όταν θυμώσεις, που συμβαίνει σπάνια μπορείς να γίνεις η έκφραση «ταύρος εν υαλοπωλείο» ανθρωποποιημένη. Είσαι στοργική και καλόψυχη στα μέτρα που σε συμφέρει και με άτομα μόνο της αρεσκείας σου. Αισθάνομαι πως έγινα κόκκινο πανί για εσένα με όσα γράφω έτσι υποχωρώ, πριν με κουτουλήσεις και συνεχίζω με τις ετήσιες προβλέψεις σου.

 

Φέτος έχεις να οργανώσεις αρκετά πράγματα μένοντας σπίτι. Ένα από αυτά είναι και να οργανώσεις ένα ταξίδι(προσοχή στους μεταδοτικούς ιούς) που θες καιρό για όποτε η φάση το επιτρέψει. Σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστο και θα διευρύνει τους ορίζοντες σου. Ο Κρόνος φέρνει εύνοια όσο πηγαινοέρχεται στον Αιγόκερω και νέες προσοδοφόρες προοπτικές. Αν το επιθυμείς, μπορείς να αλλάξεις και εργασία, να προοδεύσεις και να αναπτυχθείς.

 

Φυσικά είναι φανερό ότι δε θα κάθεσαι να χασκογελάς σα βούρλο, πάνω από την πρόβλεψη, χρειάζεται να κουνήσεις και εσύ το χεράκι σου για να πάνε όλα κατ’ ευχή. Σε άλλους τομείς οι φίλοι σου και η οικογένεια θα θέλουν να περνούν χρόνο μαζί σου (ξέρουν τα άστρα, τι εγκλεισμός μας περιμένει..). Πρόσεχε τις σπατάλες το 2020: Υπάρχει το ενδεχόμενο να αγοράσεις αχρείαστες βλακείες. Από τις 29 Ιουνίου καλύτερα μη πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον γιατί ο Άρης στο Κριό δεν είναι καθόλου καλός σύμβουλος.

 

Τον Μάιο ίσως σου έρθουν χρήματα λόγω Αφροδίτης στο Δίδυμο. Κάνε λίγο κράτει την περίοδο που θα είναι ανάδρομη σε οικονομικά ή συναισθηματικά και επωφελήσου από τον Πλούτωνα Αιγόκερω που σε καλεί να μεταμορφωθείς και να αλλάξεις στη καλύτερη εκδοχή σου ώστε να είσαι προετοιμασμένη για μελλοντικές ψυχρολουσίες από Κρόνο στον Υδροχόο και Ουρανό στο ζώδιο σου.

 

Χρόνια πολλά!

Χριστός Ανέστη!

 

Μανδάμ Αστερόεσσα.