Το ζώδιο του μήνα: Κριός

theatre1-ewomantheatre1-ewoman

 

Αγαπητό μου ατίθασο Κριαράκι,

Ήρθε η Άνοιξη μαζί με τα γενέθλια σου από 21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου. Ξέρω πως βαριέσαι τις εισαγωγές και τα πολλά λόγια, οπότε ευθύς αμέσως περνάω στην ετήσια πρόβλεψη σου. Όπως εύκολα διαπιστώνεις με μια απλή ματιά στην επικαιρότητα, το Σύμπαν έχει γυρίσει από την ανάποδη εκτοξεύοντας κατά πάσα κατεύθυνση, όλα τα σκουπίδια που χρόνια μάζευε με σκοπό την κάθαρση.

Εσένα φέτος θα σε απασχολήσει έντονα ο Πλούτωνας στο τομέα της καριέρας, ο Δίας στους Ιχθύς από 13 Μάιου έως 28 Ιουλίου και η επιρροή της ανάδρομης Αφροδίτης από 18 Δεκεμβρίου έως 29 Ιανουαρίου 2022. Ο Πλούτωνας βρίσκεται πολλά χρόνια στον Αιγόκερω στον 10ο οίκο σου. Τα επαγγελματικά όλον αυτό τον καιρό, όπως και το status είναι το κύριο μέλημα σου.

Διαρκείς αναποδιές, σπαστικές ίντριγκες και ψυχοφθόρα παιχνίδια εξουσίας είναι η ρουτίνα σου πλέον. Επειδή έχεις αρχίσει να εκνευρίζεσαι και η υπομονή δεν είναι το φόρτε σου υπάρχει η πιθανότητα να επιστρατεύσεις ακόμα και αθέμιτα μέσα για να επιτύχεις αυτό που λαχταρά η καρδιά σου: Να ξεχωρίσεις από το πλήθος και να αναγνωριστείς.

Σε κάθε περίπτωση, για να θριαμβεύσεις τα αστέρια συμβουλεύουν να κάνεις μια εκκαθάριση στα άτομα που έχεις στη ζωή σου και να κρατήσεις κοντά μόνο όσους σου είναι χρήσιμοι. Με τους υπόλοιπους από μακριά και αγαπημένοι.

Όσο θα είσαι απασχολημένη με το “ξεσκαρτάρισμα”, συνοδευόμενο και από το απαραίτητο υβρεολόγιο για να αποκτήσει ξανά η ημέρα τη χαμένη φρεσκάδα της, η ανάδρομη Αφροδίτη θα έρθει και αυτή να κάνει παρέα στον Πλούτωνα. Υπάρχει η πιθανότητα να έρθει ξανά στο διάβα σου κάποιος συνεργάτης από τα παλιά και να έχεις κάποιου είδους δοσολοψία μαζί του.

Ο Δίας κάνει σύντομη επίσκεψη στον Ιχθύ σε οίκο, που αντιστοιχεί στην πνευματικότητα και το σκοτεινό κομμάτι κάθε ανθρώπου. Δε ξέρω τι έκανες πριν δώδεκα έτη που ήταν πάλι εκεί, ούτε και έχει ιδιαίτερη σημασία. Βάλε στόχο να απελευθερωθείς, από κάθε λογής ψυχικό βαρίδι και τοξικές αναμνήσεις εντυπωμένες στο ασυνείδητο σου. Ίσως κλάψεις, ίσως θελήσεις να αρπάξεις και κανένα στο ξύλο (joke). Όλη αυτή η εσωτερική διεργασία θα καταλήξει σε εξωτερική λάμψη. Θα σου γίνει πλέον βίωμα πως είναι προς συμφέρον σου, να αποδέχεσαι τα πράγματα όπως έρχονται και τους ανθρώπους όπως είναι.

Με αυτή τη τακτική στο μέλλον θα κάνεις σωστές επιλογές και λιγότερες παρορμητικές ανοησίες καθώς και εσύ ξέρεις πως εύκολα βάζεις το κεφάλι μπροστά, ορμάς και ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

 

Happy birthday dear και από το πεζοδρόμιο.

 

Μανδάμ Αστερόεσσα.