Ουζερί Λόλα: Φιλικό περιβάλλον, λαχταριστό φαγητό

Ουζερί Λόλα: Φιλικό περιβάλλον, λαχταριστό φαγητό

Το Ουζερί Λόλα βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε ένα σημείο όπου δεν πρόκειται κανείς να χαθεί στην πόλη μας. Απέναντι από την Καμάρα, στην Αγαπηνού 10.

Η «Λόλα» ξεκίνησε ως καφενείο. Το 1988 ο μπαρμπαΓιάννης το ξεκίνησε και πρόσφερε εκτός από μερακλίδικα καφεδάκια και ουζάκι πάντα με το μεζεδάκι του δίπλα. Μεγάλος μερακλής ο μπαρμπαΓιάννης, μέχρι να «φύγει» ήταν εκεί για να σερβίρει τον κόσμο.

Το 2000 ανέλαβαν τα παιδιά του. Ο Αντώνης με τη …Λόλα. Τα παιδιά «πιάσανε» το νόημα της εποχής, που ο κόσμος θέλει να βρίσκει σε ένα ταβερνάκι και θαλασσινά και κρεατικά, αποφάσισαν να προσφέρουν απ’όλα. Όμως δεν κάνανε μόνο αυτό.

Φροντίσανε να φτιάξουν πιάτα, που έχουν το κατιτίς παραπάνω. Όχι μια απλή μπριζόλα, αλλά σπαλομπριζόλα. Όχι απλό κριθαράκι, αλλά κριθαρώτο με θαλασσινά. Αυτό είναι από τα αγαπημένα μου πιάτα, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Άλλα πιάτα, που έχουν το κατιτίς τους είναι και τα νιόκι με γαρίδες! Λιγκουινι με σολωμό. Μαστέλο με μαρμελάδα ντομάτα! Πιτούλα με χόρτα και φετούλα και άλλα πολλά. Όλα εξαιρετικά και να γλείφεις τα δάχτυλά σου. Και επίσης χωρίς να φοβάσαι να τα παραγγείλεις, μην τυχόν πληρώσεις ένα σκασμό χρήματα.

Εμείς από το ewoman δοκιμάσαμε τα πιάτα τους και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τη «Λόλα», γιατί πραγματικά μείναμε ικανοποιημένοι.

ouzlola-ewomann

ouz_lola-ewoman

ouz_lola4-ewoman

ouz_lola3-ewoman

ouz_lola2-ewoman

ouz_lola_-ewoman

ouzerilola12-ewoman

ouzerilola11-ewoman

ouzerilola10-ewoman

ouzerilola9-ewoman

ouzerilola8-ewoman

ouzerilola7-ewoman

ouzerilola6-ewoman

ouzerilola5-ewoman

ouzerilola4-ewoman

ouzerilola3-ewoman

ouzerilola2-ewoman

ouzerilola1-ewoman

ouzerilola-ewoman