Τι λένε τα ζώδια για τον Μάρτιο;

Τι λένε τα ζώδια για το Μάρτιο(πηγή pixabay)

Τι λένε τα ζώδια για το Μάρτιο

Κριός 
Με μια πανσέληνο 02/03 στους ιχθείς ξεκινάει ο μήνας που σας ρίχνει λίγο τη διάθεση ή σας αρρωσταίνει κυριολεκτικά ή σας γεμίζει με αυταπάτες. Παρ' όλα αυτά μπορείτε με προσοχή να κάνετε ουσιαστικές επαγγελματικές συζητήσεις και να κλείσετε επικερδείς συμφωνίες.
Στις 04/03 ο Ήλιος σμίγει τον Ποσειδώνα αυξάνοντας τη διαίσθηση και παράλληλα δίνει έμπνευση στα καλλιτεχνικά δρώμενα και τους καλλιτέχνες, η ενέργεια όμως παραμένει ακόμα χαμηλά.
Στις 11/3 μια απρόβλεπτη ιδέα σας γίνεται θετικά αποδεκτή ή σας βγάζει από μια δύσκολη θέση, παράλληλα τα ερωτικά και οικονομικά αναθερμαίνονται.
Στις 13/03 έχετε ακόμα βοήθεια στα αισθηματικά, οικονομικά αλλά μετ' εμποδίων.
Στις 17/03: Η νέα σελήνη ευνοεί τις μυστικές σχέσεις και συνεργασίες αλλά είστε επιρρεπείς σε λάθη.
Στις 23-24/03 προσοχή στα έντονα πάθη, τις εντάσεις και τα νευράκια.
Στις 29/03 τα αισθήματα είναι κεραυνοβόλα, προσοχή στην συμπεριφορά σας με ανώτερους και ηλικιωμένους.
Στις 31/03 η δεύτερη πανσέληνος του μήνα δυσκολεύει τις συναισθηματικές αποφάσεις, προσοχή τι λέτε γιατί η όψη εμπεριέχει χωρισμούς.

Ταύρος 
Η πανσέληνος στις 02/03 ενισχύει τους δεσμούς γενικώς και ειδικότερα με τους φίλους και ερωτικούς συντρόφους, αρκεί να μην παρασυρθείτε σε αυταπάτες. Παράλληλα ο σύντροφος ή ένας συνεργάτης φέρνει ευχάριστες ειδήσεις. Στις 04/03 η μοναδική συνάντηση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ενισχύει τα συναισθηματικά δεσίματα
Στις 11/03 προσοχή στην υγεία σας, σήμερα οι εκπλήξεις θα περισσεύουν παρ όλα αυτά είναι καλή μέρα για διευθέτηση οικογενειακών υποθέσεων.
Στις 13/03 τα συναισθήματα παγώνουν παρ' ότι η τύχη είναι με το μέρος σας σε θέματα συνεργασιών και οικογένειας.
17/03: Η νέα σελήνη φέρνει νέες γνωριμίες στην ζωή σας που θα σας ωφελήσουν αλλά και πολλές εντάσεις.
Στις 23-24/03 οι εντάσεις, τα πάθη, οι ζήλιες και τα παιχνίδια ελέγχου δε θα λείψουν.
Στις 29/03 προσοχή στον τρόπο που εκφράζεστε, ειδικά με αγαπημένα πρόσωπα, η ημέρα έχει ανεξέλεγκτα συναισθήματα και πολλές ανατροπές.
Στις 31/03 η πανσέληνος φωτίζει τα προβλήματα στη δουλειά και την υγεία που δεν φροντίσατε μέχρι τώρα, προσοχή λοιπόν!

Δίδυμος 
Στις 02/03 η πανσέληνος σάς αποσυντονίζει και αυξάνει τις ανασφάλειες αλλά και την αναποφασιστικότητα σε θέματα καριέρας και οικογένειας,
αν καταφέρετε να μείνετε προσγειωμένος υπάρχει δυνατότητα για συμφωνία οικονομική ή σε σχέση με την εργασία σας,
Στις 04/03 προσπαθήστε να αποφύγετε τις απάτες και τις αυταπάτες, προσοχή στην κοινωνική εικόνα και στα υδραυλικά στο σπίτι.
11/03: Καλή μέρα για να ψάξετε δουλειά, ευνοούνται και τα οικονομικά θέματα.
13/03: Η τύχη στη δουλειά συνεχίζεται αλλά και σε θέματα υγείας, προσοχή στα οικονομικά. Πιθανό να μπλοκάρουν τα συναισθήματα με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες
17/03: Η νέα σελήνη ευνοεί τα επαγγελματικά ξεκινήματα και αρκετές εντάσεις με συνεργάτες.
23-24/03: Οι μέρες έχουν εντάσεις, προσοχή στην οδήγηση και τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο.
Στις 29/03, δύσκολη μέρα για τα οικονομικά, πιθανή ακύρωση συμφωνίας αν δεν έχετε δουλέψει αρκετά γι' αυτήν 
31/03: Η πανσέληνος σάς υπενθυμίζει να διαφυλάξετε τις φιλικές και αισθηματικές σχέσεις, μπόρα είναι θα περάσει.

Καρκίνος 
Στις αρχές του μήνα η πανσέληνος σας κάνει αγαπητούς στο περιβάλλον, σχέσεις και συνεργασίες ενισχύονται.
Στις 04/03 βγάζετε τον πιο ρομαντικό σας εαυτό, η διαίσθηση και το ένστικτο ενισχύονται, πολύ πιθανός είναι και ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού στο εξωτερικό ή έναρξη νέων σπουδών.
Στις 11/03 δύσκολη μέρα για συζητήσεις σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα, παρ' όλα αυτά η τύχη σας βοηθά ξαφνικά, αρπάξτε την ευκαιρία αρκεί να είστε συνετοί.
13/03: Παρ' ότι η τύχη συνεχίζει να σας χαμογελά εσείς νιώθετε άδειος από συναισθήματα ή κάποιος τα παγώνει.
17/03: Παρά τα απρόσμενα που συμβαίνουν γύρω σας έχετε εύνοια και δύναμη να τα αντιμετωπίσετε.
Στις 23-24/03 προσοχή στις εντάσεις και τους καυγάδες με τον σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Παιχνίδια ελέγχου ζήλιας και έντονα πάθη κυριαρχούν.
29/03: Ευκαιρίες επαγγελματικές εμπεριέχει η μέρα ή ξαφνικούς έρωτες στον επαγγελματικό χώρο. Προσοχή στην αυστηρή κριτική και φυσικά οι επιπολαιότητες δεν συγχωρούνται στα επαγγελματικά.
Στις 31/03 με την πανσέληνο διχάζεστε ανάμεσα στην επαγγελματική και την οικογενειακή ζωή, τα παράπονα δε θα λείψουν ούτε η αυστηρή κριτική και στους δύο τομείς.

Λέων 
Ο μήνας ξεκινάει με προβλήματα οικονομικά και αισθηματικά, προσοχή στις αυταπάτες και τις απάτες. Παράλληλα, στις 04/03 μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν έχουν δοκιμαστεί γιατί κυκλοφορούν εξαπατήσεις. Προσοχή και στο πορτοφόλι σας (κυριολεκτώ).
Στις 11/03 προσοχή στις εντάσεις στην καθημερινότητα και την εργασία, πιθανό θα δεχτείτε σκληρή κριτική, προσοχή και στις μετακινήσεις. Από την άλλη ευνοείστε στα οικονομικά των άλλων αλλά και στους ξαφνικούς έρωτες.
13/03: Η καλοτυχία συνεχίζεται στα αισθηματικά, σε θέματα οικογένειας και κληρονομιάς, στη δουλειά όμως θα δεχτείτε αυστηρή κριτική.
17/03: Αυτές τις μέρες πιθανόν να εγκριθεί ένα δάνειο ή να σας δοθεί μια βοήθεια, πιθανά και τα ερωτικά καβγαδάκια ή διαφωνίες με τα παιδιά.
23-24/03: Αυτές οι μέρες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή στα αισθηματικά αλλά και στη δουλειά, αποφύγετε καυγάδες και οτιδήποτε θα σας έβαζε σε κίνδυνο επαγγελματικά ή στην υγεία σας.
Στις 29/03 ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μια πολύ δυνατή συγκίνηση θα σας εκπλήξει ευχάριστα, παράλληλα όμως πρέπει να προσέξετε τη φήμη σας και να μην εξαντλήσετε τον οργανισμό σας.
Στις 31/03 η πανσέληνος ανεβάζει τις ερωτικές σας μετοχές κι ίσως προκύψει ένα φλερτ που προσπαθούσατε καιρό τώρα, στο οποίο δε θα λείψουν οι δυσκολίες.

Παρθένος 
Στην αρχή του μήνα η πανσέληνος δείχνει ότι είστε στον κόσμο σας και δεν μπορείτε να τα βρείτε με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Βασικά δεν είστε ξεκάθαροι ούτε μέσα σας, υπάρχει περίπτωση να είστε χαμένοι στο συναίσθημα. Το σίγουρο είναι πως η κρίση σας δεν είναι καθαρή.
Στις 11/03 τα ερωτικά παγώνουν ή έρχεται οριστική ρήξη αν το συνεχίσετε, η αυστηρή κριτική δε θα σας λείψει, παράλληλα μια ιδέα σας αναγνωρίζεται στην δουλειά.
13/03: Σήμερα θα πέσει παγωνιά στα συναισθήματα, προσπαθήστε να είστε σωστοί με τις υποχρεώσεις σας γιατί θα δεχτείτε αυστηρή κριτική. Παράλληλα όμως έχετε εύνοια σε θέματα συνεργατών και τη δύναμη να κρατήσετε το ηθικό ακμαίο παρ' όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας.
17/03: Η νέα σελήνη πιθανό να φέρει συγκρούσεις με τον σύντροφο, τους συνεργάτες ή την οικογένεια. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.
23-24/03: Οι εντάσεις δε θα λείψουν στον ερωτικό τομέα, προσπαθήστε να μην είστε καχύποπτος ούτε να παρασυρθείτε σε υπερβολές και απόλυτες συμπεριφορές.
29/03: Ελπίζω να μην εξαντλήσετε όλη σας την αυστηρότητα σε αγαπημένα πρόσωπα σήμερα, άλλωστε και αύριο μέρα είναι και θα δείτε με άλλη οπτική τα πράγματα. Παράλληλα μια ξαφνική γνωριμία ίσως σας ωφελήσει οικονομικά.
Στις 31/03 η πανσέληνος θα φωτίσει τον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά κι επειδή η μέρα έχει δύσκολες όψεις με τον Κρόνο θα σας συμβούλευα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις αγορές σας, ειδικότερα αν στα οικονομικά σας μετέχει και το ερωτικό σας ταίρι.

Ζυγός 
Η αρχή του μήνα έχει μια ασάφεια, μια ενόχληση, μια υπερβολική ευαισθησία (ή ευθιξία να πω;) λόγω πανσελήνου στον άξονα Ιχθύς-Παρθένος. Γι' αυτό προσοχή στις ιώσεις, ακολουθεί και το σμίξιμο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που πολλαπλασιάζει τα παραπάνω και σας γεμίζει με ουτοπικές σκέψεις, παραπλανήσεις και λάθη σε σχέση με τη δουλειά και την υγεία (εννοείται κάνουμε διπλά τσεκ στα σοβαρά προβλήματα της υγείας).
11/03: Οι συζητήσεις βρίσκουν τοίχο και αυστηρή κριτική στην οικογένεια. Με τους συνεργάτες ή και τον σύντροφο μην επιμένετε γιατί η μέρα έχει και εκρηκτικές όψεις. Καλύτερα αφοσιωθείτε στους στόχους σας και τις πρωτοποριακές ιδέες που περισσεύουν αυτή την εποχή.
13/03: Σήμερα θα έχετε τύχη σε οικονομικά θέματα αρκεί να μη ρισκάρετε. Από την άλλη όμως τα συναισθήματα παγώνουν.
17/03: Η νέα σελήνη δίνει εκκίνηση σε θέματα υγείας και εργασίας. Ευκαιρία για νέα δουλειά έχετε, απλά οι εντάσεις στην εργασία και την καθημερινότητα δε θα λείψουν.
24/03: Η σχέση με τον σύντροφο και την οικογένεια είναι τεταμένη, υπομονή για λίγες μέρες. Παράλληλα η ζήλια ξυπνάει τα πάθη.
29/03: Η μέρα έχει εκπλήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, όμως τα συναισθήματα παγώνουν και η αυστηρή κριτική έχει την τιμητική της.
31/03: Η πανσέληνος βγάζει στην επιφάνεια τα κενά και τις ελλείψεις που έχετε στη σχέση ή στις συνεργασίες σας. Αλώβητη δε μένει και η οικογένεια απ' αυτή την κρίση.

Σκορπιός 
Οι πρώτες μέρες του μήνα πιθανό να φέρουν έναν έρωτα στη ζωή σας ή μια νέα οικονομική συμφωνία. Χαρούμενες ειδήσεις φέρνει και ο Ερμής, αλλά προσοχή στις κούφιες υποσχέσεις.Κατά τ' άλλα ο ερωτικός και ο φιλικός τομέας είναι στα φόρτε του.
11/03: Η μέρα δεν ευνοεί συζητήσεις με αδέλφια και γείτονες. Προσοχή στην οδήγηση και στη σκληρή κριτική, μην το παρατραβήξετε μέρα είναι θα περάσει κι αν βάλετε κιόλας την λογική κάτι καλό θα βγει.
13/03: Με πλούσια συναισθήματα σάς γεμίζει η μέρα για τα παιδιά και τον ερωτικό σύντροφο, υπάρχει όμως δυσκολία στην ανταπόκριση ή την έκφραση των συναισθημάτων από την άλλη πλευρά.
17/03 η νέα σελήνη φέρνει ένα νέο έρωτα ή μια νέα δραστηριότητα στην ζωή σας, ακόμα κι ένα νέο παιδί αλλά δεν θα σας λείψουν οι εντάσεις.
24/03: Προσοχή σήμερα στα απωθημένα και τη ζήλια. Οι εντάσεις μπορεί να φέρουν χωρισμούς ή απώλειες στην οικογένεια και τη δουλειά.
29/03: Η μέρα μπορεί να φέρει αυστηρή κριτική και απώλειες σε αγαπημένα πρόσωπα ή στη δουλειά. Παρ' όλα αυτά θα σας δοθεί χέρι βοηθείας εντελώς απρόσμενα από τον σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη.
31/03: Το κλίμα των προηγούμενων ημερών εντείνει η πανσέληνος σήμερα, προσοχή στο κενό ανάμεσα στο λέω τη γνώμη μου και στο πληγώνω τους άλλους, γιατί θα υπάρξουν απώλειες.

Τοξότης
Αρχές του μήνα η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι σάς δίνει χαρά κι ίσως αποφασίσετε να βελτιώσετε πράγματα μέσα σ' αυτό. Καλό θα ήταν βέβαια να μην αμελήσετε τα επαγγελματικά σας. Πολύ πιθανό να νιώσετε κάποια εξαπάτηση σε θέμα οικογενειακό ή ακίνητης περιουσίας, προσοχή στα υδραυλικά.
11/03: Ξαφνικοί έρωτες ή δημιουργικά σχέδια μπαίνουν στη ζωή σας καθώς και ευκαιρία οικονομική, αρκεί να είστε προσγειωμένοι και να έχετε δουλέψει συνετά αλλιώς θα απογοητευτείτε, οι μέρες χρειάζονται σύνεση.
13/03: Μετ' εμποδίων η κατανόηση και τα συναισθήματα από τους αγαπημένους σήμερα, παρ' όλα αυτά υπάρχει δυνατότητα θετικής εξέλιξης σε οικογενειακά θέματα.
17/03: Η νέα σελήνη φέρνει αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια με λίγη πίεση, αλλά αυτό δεν είναι αρνητικό.
24/03: Τα οικονομικά και τα αισθηματικά δεν πρέπει να μπλέκουν σήμερα γιατί θα γίνουν αιτία αντιπαράθεσης. Προσοχή στο πορτοφόλι σας.
29/03: Τα οικονομικά συνεχίζουν να είναι το αγκάθι του μήνα αλλά μέσα σ' αυτά οι έρωτες καλά κρατούν, πολύ πιθανό να έλθει ένας κεραυνοβόλος.
31/03: Στην πανσέληνο θα δεχτείτε αυστηρή κριτική για τις επιλογές σας από φίλους και αγαπημένους.

Αιγόκερως 
Με ευχάριστες ειδήσεις από φίλους και τον ερωτικό τομέα ξεκινάει ο μήνας, πιθανό να ξεκινήσετε κάποιοι έναν νέο έρωτα αλλά και εσείς με τον παλιό θα απολαύσετε τρυφερά συναισθήματα.
11/03: Η μέρα έχει αρκετό πάθος αλλά και δυσκολία επικοινωνίας στην οικογένεια. Προσοχή στην αυστηρή κριτική και την σκληρή γλώσσα, δώστε τόπο στην οργή.
13/03: Ευνοϊκή μέρα για φιλικές σχέσεις παρ' ότι πιθανά να βρεθείτε σε συναισθηματικό μπλοκάρισμα μέσα στην οικογένεια ή να δεχτείτε αυστηρή κριτική στη δουλειά.Προσοχή στη διαχείριση του λόγου.
17/03: Η νέα σελήνη θα φέρει ευκαιρίες για νέους φίλους ή νέες επαγγελματικές ευκαιρίες σε εμπόριο και γραπτά. Ο Άρης συνεχίζει για λίγο ακόμα να ταλαιπωρεί την ψυχολογία σας και τα πισώπλατα μαχαιρώματα δίνουν και παίρνουν. Δεν ήλθε ακόμα η ώρα να απαντήσετε, υπομονή έως τις 19/03.
24/03: Η παγωνιά και το συναισθηματικό μπλοκάρισμα συνεχίζουν και σήμερα σε οικογένεια και δουλειά. Προσοχή στα ατυχήματα στο σπίτι αλλά και τις εντάσεις.
29/03: Σήμερα η ενέργειά σας είναι πολύ πεσμένη και τα συναισθήματα ξανά παγωμένα. Οικογενειακά θέματα σάς στεναχωρούν και πιθανό να δεχτείτε κριτική ή να γίνεται εσείς αυστηροί κάτι που δεν βοηθάει.
31/03: Η πανσέληνος κρίνει θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά, καιρός να οριοθετηθείτε αλλιώς θα υπάρξουν παράπονα ή κυρώσεις και από τους δύο τομείς.

Υδροχόος 
Με το καλημέρα του ο Μάρτιος φέρνει μια πανσέληνο που εστιάζει στα οικονομικά που αφορούν τον σύντροφο, τους συνεργάτες ή τα κληρονομικά αλλά και τα αισθηματικά. Προσοχή στις εξαπατήσεις ή τις λάθος κατευθύνσεις που μπορεί να πάρουν τα συναισθήματα. Ιδανικό το ξεκίνημα του μήνα για συζητήσεις με ανωτέρους ή ανθρώπους κύρους, αρκεί να είστε προσγειωμένοι.
11/03: Κάποια ιδέα ή ένας φιλόδοξος στόχος μπαίνει ξαφνικά στη ζωή σας. Προσοχή όμως τις πισώπλατες ενέργειες και τις μυστικές συναντήσεις.
13/03: Καλύτερα μην επιδιώξετε την επικοινωνία, γιατί όλο και κάτι θα πάει στραβά, ειδικά με άτομα από την οικογένεια. Ένα όμως επαγγελματικό εγχείρημα ίσως αποδώσει οικονομικά τώρα.
17/03: Η νέα σελήνη σήμερα δίνει νέα ώθηση στα οικονομικά ή έστω κρύβει ένα μπόνους.
24/03: Σήμερα η ζήλια και η καχυποψία φουντώνει και καλό θα ήταν να μην ταλαιπωρείτε την οικογένειά σας. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε σε καυγάδες με τον Άρη να κοντράρει τον ήλιο. Εδώ να σας θυμίσω πως ο Άρης μπορεί να κάνει εξίσου καλά έρωτα ή πόλεμο. 
29/03: Η ψυχολογία σας δεν είναι στα καλύτερα της κι ίσως να υπάρχει και πραγματική αιτία γι' αυτό. Ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα. Πιθανό βέβαια να σας συναντήσει ένας κεραυνοβόλος έρωτας, στην κυριολεξία, μέσα στο σπίτι.
31/03: Στη νέα πανσέληνο οι φοβίες και τα κωλύματα δεν αφήνουν να χαρείτε την εύθυμη και ερωτική διάθεση που υπάρχει.

Ιχθύς 
Χρόνια πολλά στα ψαράκια μας 
Με θετικό πρόσημο ξεκινάει ο μήνας σε θέματα ερωτικά, συμβολαίων, ταξιδιών και συνεργασιών. Τα διλλήματα βέβαια δε θα λείψουν σε σχέση με τον σύντροφο, τους συνεργάτες ή μια σχέση. Τώρα θα μου πείτε και πότε κατεβήκατε ουσιαστικά από το ροζ συννεφάκι σας για να το κάνετε ειδικά τώρα που ο Ήλιος συναντά τον κυβερνήτη σας στο ζώδιο σας; Φυσικά όσοι είστε γεννημένοι 03-05/03, το όνειρο και οι καλές όψεις θα σας ακολουθούν όλο τον χρόνο.
11/03: Ξαφνική ενίσχυση των οικονομικών φέρνει η μέρα αλλά και τα αισθηματικά δε θα μείνουν πίσω. Παράλληλα η στήριξη των φίλων και των συναδέλφων δίνεται απλόχερα, αρκεί να μην ανακατέψετε τα οικονομικά με φίλους.
13/03: Η μέρα κρύβει απογοητεύσεις, ειδικά σε οικονομικά θέματα και φυσικά δεν παίρνετε από λόγια. Παρ όλα αυτά θα υπάρξουν και θετικές ειδήσεις ή ένα όμορφο ταξίδι για όσους έχουν γεννηθεί σήμερα.
17/03: Η νέα σελήνη δίνει ώθηση για νέα ξεκινήματα στη ζωή σας με τη χορηγία του Δία. Προχωρήστε κι αφήστε πίσω ό,τι σας βαραίνει.
24/03: Μην ανακατέψετε τους φίλους στα οικονομικά σήμερα, δε θα σας βγει σε καλό. Από την άλλη τα νεύρα και οι εντάσεις ανεβάζουν τις διαφωνίες. Έχουμε πει πως κερδίζει αυτός που δεν παρασύρεται, σωστά;
29/03: Η μέρα δεν είναι καλή για τις φιλικές σχέσεις, ίσως σήμερα ψυχραθείτε με κάποιον. Προσοχή επίσης και στα οικονομικά δε θα σας βγει σε καλό να μην υπάρχει πρόγραμμα και σ' αυτά, παρ' ότι υπάρχει πιθανότητα για ένα ξαφνικό μυστικό μπόνους.
31/03: Η πανσέληνος εντείνει τους προβληματισμούς για τα οικονομικά και τα αισθηματικά, σημαντικές αγορές δεν πρέπει να γίνουν τώρα γιατί θα σας γονατίσουν.

Κλείνοντας να σας θυμίσω:
1. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από 23/03 στον Κριό έως 15/04.  Αυτό το διάστημα δεν κλείνουμε νέες συμφωνίες ή δεν ξεκινάμε τίποτα καινούργιο, απλά μαζεύουμε και επεξεργαζόμαστε πληροφορίες μεχρι τις 15/04.
2. Διαβάζουμε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου μας.