Τι ορίζουν τα άστρα για τον μήνα Απρίλιο;

Τι ορίζουν τα άστρα για τον μήνα Απρίλιο;

Καλημέρα και καλό μήνα συνοδοιπόροι των άστρων.
Ο μήνας ξεκινάει λίγο ζόρικα, ειδικά για τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή τον Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω, λόγω της κόντρας του Ερμή και του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Άρη.

Όμως με σύνεση και γνώση, μπορούμε να ξεπεράσουμε τις συμπληγάδες και να βγούμε στην ανοικτή θάλασσα. Άλλωστε οι πλανήτες, το έχουμε ξαναπεί, θεμελιώνουν ό,τι είναι καλό για να μείνει στην ζωή μας ή να φύγει οριστικά, για να εξελιχτούμε κι όσο αντιστεκόμαστε ή εθελοτυφλούμε, απλά πονάμε.
Ο Απρίλιος έχει και όμορφες όψεις, όμως καλό είναι να μην ξεκινήσουμε τίποτα πριν τις 16/04, όσο δηλαδή θα είναι ανάδρομος ο Ερμής.

ΚΡΙΟΣ
Ο μήνας ξεκινάει με αρκετό εκνευρισμό και πίεση για τα κριάρια, ειδικά των πρώτων ημερών δηλαδή τους γεννημένους 25-31/03. Οι πλανήτες από τον Κριό, συγκρούονται με τον Άρη και τον Κρόνο στον Αιγόκερω, κάτι που οδηγεί σε ατυχήματα, σκληρές συγκρούσεις λεκτικές κόντρες με τους ανωτέρους, ψυχικό κλείσιμο, προβλήματα με την δουλειά και ευθύνες .
07/04: Είναι μια καλή μέρα για διαπραγμάτευση με ανωτέρους.
11-12/04: Love is in the air, αλλά και τα οικονομικά ευνοούνται εξίσου. Καλό είναι όμως να μην κάνετε περίσσιες σπατάλες.
14/04: Ο Δίας συναντά τον Πλούτωνα σε μια θετική όψη για οικονομικά, για όνειρα, συνεταιρισμούς και για να δημιουργήσετε κάτι που θα αποδώσει στον χρόνο ή να ενισχύσετε παλιές συνεργασίες.
16-18/04: Η νέα σελήνη σε σύνοδο με τον ουρανό, αποκαλύπτει σε εσάς και τους άλλους κρυφές πλευρές σας. Τώρα μπορείτε να κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση και τις σχέσεις σας, αρκεί να μην κάνετε τον επαναστάτη χωρίς αιτία. Λίγη προσοχή στα έξοδα και τις συναισθηματικές υπερβολές.
24/04: Αυξάνεται η αυτοπεποίθηση σας, η κοινωνική και επαγγελματική σας προβολή αλλά και τα οικονομικά σας.
26/04: Προσοχή στα απωθημένα, τα ατυχήματα, τις συγκρούσεις με άτομα κύρους ή μεγάλης ηλικίας, αλλά προ πάντων στη δημόσια εικόνα σας. Ο Άρης στον Αιγόκερω θα σας κάνει «ρόμπα» αν ξεφύγετε.
29/04: Σταθεροποιείτε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο, αλλά και τα παιδιά και ίσως πάρετε μια σοβαρή απόφαση για την επαγγελματική σας πορεία.
30/04: Η πανσέληνος σας τεστάρει σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Δάνεια ή αγορές πρέπει να έχουν προσεκτικό χειρισμό.

ΤΑΥΡΟΣ
Μια ψυχρασία, που έλεγε και ο Ζήκος, έχει η αρχή του μήνα σερβιρισμένη με εντάσεις παρεξηγήσεις και καυγάδες. Προσοχή στα λόγια που πληγώνουν.
07/04: Μπορείτε να σταθεροποιήσετε μια σχέση και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της.
11-14/04: Ο έρωτας, η αισιοδοξία και ο ρομαντισμός κυριαρχούν στην ζωή σας.
16-18/04: Η νέα σελήνη εστιάζει στην υγεία σας, αποφύγετε τις εντάσεις και τις συναισθηματικές υπερβολές και ρίξτε την περίσσια ενέργεια σε δημιουργικές εργασίες.
24-29/04: Νιώθετε αυτοπεποίθηση να αποκαταστήσετε σχέσεις και συνεργασίες.
26/04: Η εύνοια συνεχίζεται, απλά προσέξτε μην κάνετε κατάχρηση εξουσίας.
30/04: Η πανσέληνος σταθεροποιεί σχέσεις και συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στην αρχή του μήνα η συμπόρευση του Άρη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, φέρνει στο προσκήνιο διαφορές και συγκρούσεις, λόγω των οικονομικών, με αγαπημένα πρόσωπα,
ειδικά σε όσους έχουν άμεση εξάρτηση από τα οικονομικά των άλλων. Κληρονομιές και δάνεια θα σας δυσκολέψουν κι επειδή ο κυβερνήτης σας Ερμής έρχεται σε σύγκρουση με το βαρύ πυροβολικό, προσοχή στις λεκτικές συγκρούσεις. Ανάδρομος είναι άρα δεν τα αντιλαμβάνεστε όλα σωστά. Προσοχή επίσης και στην οδήγηση.
07/04: Τα πράγματα γίνονται καλύτερα για τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας, ειδικότερα όσα δεν βλέπουν το φως του ήλιου.
11-14/04: Τα πράγματα βελτιώνονται και στα αισθηματικά, αν και με τον ανάδρομο δεν ξέρω αν καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Παρ’ όλα αυτά, το κλίμα έχει ρομάντζο ίσως και με άτομο του επαγγελματικού σας χώρου. Βελτίωση έχει ακόμα και ο τομέας της εργασίας κι ίσως προκύψει μια αύξηση. Συμφωνίες που θα έχουν σταθερή απόδοση, έχουν διάρκεια στο χρόνο.
16/04: Η νέα σελήνη θα φέρει ξαφνικά νέους φίλους και δυναμικούς στόχους στην ζωή σας και οι πρωτότυπες ιδέες σας θα καταπλήξουν.
17-18/04: Συναισθηματικές υπερβολές έχουν οι μέρες καθώς και εκπλήξεις μέσα από το φιλικό περιβάλλον.
24-26/04: Ένα μικρό δώρο είναι αναμενόμενο μέσα από την δουλειά, επειδή όμως ο Ερμής συγκρούεται με τον Κρόνο προσοχή στις εντάσεις και τις διαφωνίες ειδικότερα με ανωτέρους. Μέρες είναι θα περάσουν.
29/04: Θα μπορέσετε να έχετε καλύτερη διαχείριση και εύνοια σε οικονομικά, που έχουν σχέση με τους άλλους.
30/04: Η πανσέληνος εστιάζει στην υγεία και την εργασία. Καιρός είναι, να πάρετε αποφάσεις να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας και να κόψετε μια κακή συνήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με κλίμα εμπόλεμο μπαίνει ο μήνας και τεστάρει τις αντοχές σας σε θέματα συνεργατών συντρόφου και καριέρας. Ρίξ’τε τους τόνους, στρωθείτε στη δουλειά και μακριά από παρεξηγήσεις, επιθέσεις και γκρίνια.
07/04: Το κλίμα βελτιώνεται και μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τους στόχους σας και τις σχέσεις σας.
11-14/04: Είναι θετικές μέρες, για να εκφράσετε τα συναισθήματα στον σύντροφο ή να εξομαλύνετε το κλίμα με τους συνεργάτες. Οι μέρες κρύβουν και ρομαντισμό, εκμεταλλευτείτε το. Το σίγουρο είναι πως δεν θα περάσετε απαρατήρητοι.
16/04: Η νέα σελήνη στον Κριό δίνει ένα δυναμικό ξεκίνημα ή μια ξαφνική αλλαγή στην καριέρα ή την κοινωνική σας θέση.
17-18/04: Love is in the air. Τα συναισθήματα είναι δυνατά και προβλέπεται να κρατήσουν.
24-26/04: Έχετε εύνοια και αυτοπεποίθηση να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας ή να κερδίσετε ένα συνέταιρο, αρκεί στις 26 να μην σας βγουν όλα τα απωθημένα.
29/04: Ευνοείται ένας οικονομικός στόχος που έχετε δουλέψει με σύνεση.
30/04: Η πανσέληνος ευνοεί τα πάθη και τον έρωτα για τους δεσμευμένους. Για τους ελευθέρους ίσως μια νέα σχέση δημιουργηθεί.

ΛΕΩΝ
Το βαρύ πυροβολικό του ζωδιακού, Κρόνος και Άρης βρίσκεται στον τομέα της υγείας της εργασίας και της καθημερινότητας, κάτι που ανεβάζει στην αρχή του μήνα τις απαιτήσεις,  τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις στους παραπάνω τομείς. Προσοχή στην υγεία σας.
07/04: Το μπόνους έρχεται από την δουλειά και άτομα κύρους. Η ευσυνειδησία σας δεν περνάει απαρατήρητη.
11-14/04: Άτομα με εξουσία σας γοητεύουν. Το πακέτο έχει αρκετό ρομάντζο. Οι σχέσεις στην οικογένεια αποκαθίστανται και παράλληλα ευνοούνται οι οικονομικές συνεργασίες.
16/04: Η νέα σελήνη στον κριό εστιάζει σε φιλοδοξίες, σπουδές και μακρινά ταξίδια. Τολμήστε τα.
17-18/04: Οι μέρες χαρακτηρίζονται από υπερβολικά συναισθήματα και εκπλήξεις. Ένα φιλόδοξο σχέδιο ξαφνικά μπορεί να δρομολογηθεί.
24-26/04: Θέματα οικογένειας συνεχίζουν να ευνοούνται. Στη δουλειά ή στην υγεία, οι πλανήτες, ζητούν την προσοχή σας.
29/04: Ένα θέμα υγείας ή εργασίας σταθεροποιείται ή λύνεται με τον καλύτερο τρόπο.
30/04: Η πανσέληνος στον Σκορπιό-Ταύρο, εστιάζει στην οικογένεια και την καριέρα. Πολύ πιθανό να σας ζητηθεί περισσότερος χρόνος για την οικογένεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι πρώτες μέρες δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την επικοινωνία. Παρεξηγήσεις με το ερωτικό σας ταίρι ή τα παιδιά, λεκτικές κόντρες για οικονομικά ή δάνεια ή εφορία, γι αυτό προσοχή μην καταστρέψετε ουσιαστικές σχέσεις.
07/04: Σταθεροποιείται η σχέση με τα παιδιά ή το ερωτικό σας ταίρι. Πολύ πιθανό να πάρετε αποφάσεις για νομιμοποίηση ή συγκατοίκηση τώρα.
11-14/04: Πολύ ερωτικές και ρομαντικές είναι αυτές οι μέρες κι αν είστε μόνοι μπορεί να συναντήσετε το σύντροφο της ζωής σας, μια και αρκετοί πλανήτες σας υπόσχονται επιτυχία σ αυτό τον τομέα.
16/04: Η νέα σελήνη στον Κριό μπορεί να φέρει ένα μπουναμά σε χρήμα; σε δώρο; σε ευκαιρία; κάτι ξαφνικό κι αναπάντεχο, τέλος πάντων.
17-18/04: Αν αποφύγετε τις δραματοποιήσεις, το πάθος και ο έρωτας καλά κρατούν.
24-26/04: Διαχειριστείτε με σύνεση ένα πρόβλημα στα οικονομικά, μιας και οι πλανήτες σας δίνουν δύναμη και αυτοπεποίθηση για ένα μεγάλο στόχο στον ερωτικό ή επιχειρησιακό τομέα.
29/04: Είναι μέρα σταθεροποίησης σχέσεων και αναγνώρισης της αξίας σας.
30/04: Η πανσέληνος ανεβάζει το πάθος και την ερωτική διάθεση για τους δεσμευμένους. Εσείς οι ελεύθεροι πολύ πιθανό να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ
Οι πρώτες μέρες του μήνα έχουν εντάσεις, παρεξηγήσεις και ατυχήματα μέσα στο σπίτι και την οικογένεια. Προσοχή λοιπόν στο τι λέμε, γιατί εκτός του ότι μπορεί να πληγώσουμε κάποιον, μπορεί και να δημιουργήσουμε οριστικές ρήξεις.
07/04: Η μέρα δίνει εύνοια για σταθεροποίηση συναισθημάτων εντός και εκτός της οικογένειας ή ένα οικονομικό μπόνους.
11-14/04: Δωράκια από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες έχουν οι μέρες ή ακόμα κι ένα επιχειρησιακό σχέδιο θα αποδώσει τα μάλα, χωρίς να αποκλείουμε μια πολύ καλή αγοραπωλησία.
16/04: Η νέα σελήνη στον Κριό φέρνει τα πάνω κάτω σε σχέσεις και συνεργασίες, πολύ πιθανός κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας.
17-18/04: Η Αφροδίτη σας παρασύρει σε οικονομικές ή αισθηματικές υπερβολές, παρ’ όλα αυτά οι πλανήτες βοηθούν να σταθεροποιήσετε τους παραπάνω τομείς αρκετά ευνοϊκά παρ’ ότι οι εκπλήξεις δεν θα σας λείψουν.
24-26/04: Αυτές τις μέρες έχετε εύνοια για θέματα ακίνητης περιουσίας και οικογένειας αρκεί να προσέξετε τις χειριστικές καταστάσεις και τα ατυχήματα μέσα στο σπίτι.
29/04: Θετικά ξεκαθαρίσματα μπορείτε να κάνετε αυτές τις μέρες στην οικογένεια και σε ό,τι έχει σχέση με τα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών.
30/04: Η πανσέληνος εστιάζει σε θέματα οικονομικά και αισθηματικά κι αν τα χειριστείτε με σύνεση θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κόντρα του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, σας κάνει επιθετικούς και χωρίς ιδιαίτερη ευαισθησία στον λόγο, γι αυτό θα επιστήσω την προσοχή σας στις λεκτικές κόντρες. Δεν είναι ανάγκη να διαλύσετε σοβαρές σχέσεις, γιατί δεν θα μπορείτε να συγκρατηθείτε. Προσοχή επίσης στην οδήγηση. Πιθανά οι πρώτες μέρες του μήνα να φέρουν κάποιες ειδήσεις, που δεν θα σας ευχαριστήσουν.
07/04: Το κλίμα αλλάζει και μαζί η διάθεση σας με ευχάριστες ειδήσεις από μια σχέση ή μία συνεργασία.
11-14/04: Οι μέρες είναι πολύ ερωτικές και ρομαντικές κάτι που θα σας απογειώσει. Ίσως τώρα ξεκινήσει μια όμορφη σχέση ή η υλοποίηση ενός πολύ σημαντικού στόχου.
16/04: Η νέα σελήνη εστιάζει στην υγεία και την εργασία. Ίσως μια ξαφνική ή πρωτοποριακή ευκαιρία βοηθήσει να βελτιώσετε τον ένα ή και τους δύο παραπάνω τομείς.
17-18/04: Ο ερωτικός πυρετός ανεβαίνει κατακόρυφα και οι καρδούλες δίνουν και παίρνουν. Παράλληλα, ένα ξαφνικό γεγονός στην δουλειά μπορεί να σας εκπλήξει ή να σας αποσυντονίσει. Προσοχή στην υγεία σας.
24-26/04: Με αρκετή εύνοια, αισιοδοξία και προσήλωση σε θέματα δουλειάς, σας προικίζουν οι πλανήτες αρκεί να προσέξετε τις εντάσεις και τις λεκτικές αντιπαραθέσεις, ναι πάλι, και αυτή την φορά με ορθόδρομο Ερμή, που δεν θα συγχωρεθείτε εύκολα.
29/04: Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου ευνοεί την σταθεροποίηση σε σχέσεις και συνεργασίες.
30/04: Η πανσέληνος εστιάζει στις προσωπικές σας ανάγκες και του συντρόφου. Το θέμα μπορεί να κλείσει θετικά με την βοήθεια του Κρόνου και της σύνεσης του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με αρκετό εκνευρισμό ξεκινάει ο μήνας σε θέματα οικονομικών, παιδιών και του ερωτικού συντρόφου. Οι μέρες είναι ακατάλληλες για οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες.
07/04: Τα πράγματα στρώνουν στα οικονομικά και στον τομέα της εργασίας.
11-14/04: Οι οικονομικές απολαβές συνεχίζονται κι αυτές τις μέρες, ενώ παράλληλα τα πράγματα γίνονται αρκετά τρυφερά και ερωτικά στην οικογένεια αρκεί να μην ξεφύγετε με άσκοπες σπατάλες.
16/04: Η νέα σελήνη εστιάζει στην ερωτική σας ζωή με έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή κάτι ανέλπιστο.
17-18/04: Ενθουσιασμό σε θέματα οικονομικών, εργασίας και υγείας φέρνουν οι πλανήτες αλλά και αναπάντεχα θέματα σε σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο.
25-26/04: Ευνοούνται τα οικονομικά και τα αισθηματικά αρκεί να τα διαχειριστείτε με σύνεση μια και κάποιες ειδήσεις δεν θα είναι όπως περιμένατε.
29/04: Θέματα εργασίας και οικονομικών, καταφέρνετε να τακτοποιήσετε, με την βοήθεια του Κρόνου.
30/04: Η πανσέληνος εστιάζει στην υγεία και την καθημερινότητα σας. Ίσως χρειάζεστε ξεκούραση ή να μπείτε σε ένα πρόγραμμα, να κόψετε κάποιες κακές συνήθειες που σας επιβαρύνουν. Είναι ευκαιρία να βάλετε στην ζωή σας την άσκηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή του μήνα υπάρχει αρκετός εκνευρισμός, παρεξηγήσεις και ένταση. Καλό θα ήταν να μην παρασυρθείτε σε αντιπαραθέσεις, γιατί θα προσβάλετε τους αγαπημένους σας. Μην ξεχνάτε, έχουμε ανάδρομο Ερμή στον τομέα της οικογένειας, οπότε είναι αμαρτία να γίνεται το σπίτι μαλλιά κουβάρια, χρονιάρες μέρες επειδή δεν καταλάβατε καλά.
07/04: Τα πράγματα στρώνουν και εσείς αποφασίζετε για κάτι πιο οριστικό και μόνιμο όσον αφορά μια σχέση ή μια συνεργασία.
11-14/04: Οι μέρες είναι πολύ ερωτικές κι εσείς γεμάτοι πάθος και ρομαντισμό. Οι αδέσμευτοι ίσως γνωρίσετε τώρα έναν ιδιαίτερο άνθρωπο που θα θελήσετε να κρατήσετε στην ζωή σας. Παράλληλα έρχονται στην ζωή σας φίλοι σημαντικοί ή υλοποιείται ένας δυναμικός στόχος.
16/04: Η νέα σελήνη στον τομέα της οικογένειας φέρνει ξαφνικές αλλαγές στο σπίτι,
μετακόμιση να το πω; συγκατοίκηση; ένα νέο μέλος; ή μια αγοραπωλησία ακινήτου; θα δείξει.
17-18/04: Μια υπερβολή θα χαρακτηρίζει τις μέρες αυτές σε σχέση με τους αγαπημένους, τους φίλους ή ένα στόχο που έχετε στο μυαλό σας. Παρ’ όλα αυτά, οι πλανήτες υπόσχονται ευτυχή κατάληξη σε όλα τα παραπάνω, αλλά και ξαφνικές αλλαγές στον τομέα της οικογένειας ή της ακίνητης περιουσίας.
24-26/04: Δυναμική η παρουσία των φίλων αυτές τις μέρες στην ζωή σας και έχετε τη στήριξη τους. Παράλληλα, έχετε την εύνοια να υλοποιήσετε έναν μακροχρόνιο στόχο αρκεί να αποφύγετε τον αυταρχισμό, τις χειριστικές καταστάσεις και τα σκληρά λόγια ειδικά στην εργασία και την οικογένεια.
29/04: Το κλίμα είναι κατάλληλο για να αποκαταστήσετε την σχέση με το ερωτικό σας ταίρι και τα παιδιά.
30/04: Η πανσέληνος στο κλείσιμο του μήνα σε καλή όψη με τον κυβερνήτη, σας δίνει σταθερότητα σε ερωτικά θέματα σε φιλίες αλλά και μακροπρόθεσμους στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο μήνας ξεκινάει με αρκετό παρασκήνιο και κους κους πίσω από την πλάτη σας. Εσείς αποφύγετέ τα, δουλέψτε παρασκηνιακά και προσοχή σε ποιόν εμπιστεύεστε τα προσωπικά σας.
Θα σας συμβούλευα πρώτον να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και δεύτερον στα λόγια, να μην ξεκινήσετε πόλεμο για κανένα λόγο. Κάντε υπομονή να μπει ο Άρης στον Υδροχόο και μετά θα πάρουμε μαζί τα όπλα, ταμάμ;
07/04: Η συναισθηματική φόρτιση αποκαθίσταται με την βοήθεια της οικογένειας .
11-14/04: Οι πλανήτες συνεχίζουν να σας δείχνουν το καλό τους πρόσωπο και οι σχέσεις ειδικά με την οικογένεια γίνονται θερμότερες. Ευνοείται παράλληλα η υλοποίηση ενός δυναμικού στόχου σε σχέση με την καριέρα, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές.
16/04: Η νέα σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας, των μικρών ταξιδιών, της διδασκαλίας και των αδελφών, φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες ειδικά αν ασχολείστε με τους παραπάνω τομείς. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξετε.
16-18/04: Το συναίσθημα φουντώνει αυτές τις μέρες, όμως δεν θα ξεφύγετε με την βοήθεια του Πλούτωνα. Θέματα οικογένειας και ακινήτων έχουν ευτυχή κατάληξη, παρ’ όλα αυτά μια αναταραχή θα υπάρχει στην καθημερινότητα και την επικοινωνία.
24-26/04: Καλό θα ήταν να μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας και ό,τι έχετε στα σκαριά σε σχέση με την οικογένεια και την επαγγελματική σας ζωή. Σας υπενθυμίζω πως το παρασκήνιο καλά δουλεύει κι εσείς δεν πρέπει να συμμετέχετε σ αυτό.
29/04: Η ψυχολογία σας βελτιώνεται μια και οι πλανήτες δίνουν εύνοια για αποκατάσταση σχέσεων με τον σύντροφο, τους συνεργάτες και την οικογένεια.
30/04: Η πανσέληνος ρίχνει την αυλαία του μήνα, εστιάζοντας στην οικογένεια και την καριέρα και ζητώντας να δώσετε χρόνο στον τομέα που παραμελείτε.

ΙΧΘΥΕΣ
Με αρκετή βοήθεια από το φιλικό περιβάλλον, ξεκινάει ο μήνας παρ’ όλη την αυστηρότητα και την ένταση που προσθέτουν οι πλανήτες. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και συζητήσεις με φίλους, συνεργάτες και τον σύντροφο.
07/04: Οι σχέσεις με τους φίλους αποκαθίστανται και παράλληλα βάζετε γερά θεμέλια σε έναν μακροπρόθεσμο στόχο.
11-14/04: Η ερωτική και ρομαντική διάθεση ανεβαίνει κατακόρυφα και συγχρόνως είστε περιζήτητος στο φιλικό περιβάλλον.
16/04: Η νέα σελήνη εστιάζει στα οικονομικά καθώς και τα σταθερά σας συναισθήματα. Πολύ πιθανό να εισπράξετε ένα απρόσμενο ποσόν, προσοχή στα ρίσκο.
17-18/04: Ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση, ανεβαίνουν κατακόρυφα και πολύ πιθανό να ξεκινήσετε ένα όμορφο ταξίδι ή μια σχέση γεμάτη πάθος. Εύνοια έχετε και σε θέματα σπουδών. Παράλληλα όμως θα ήθελα να προσέξετε την υγεία σας, τον τομέα της εργασίας και των οικονομικών που δεν θα λείψουν οι ταραχές και οι εκπλήξεις.
24-26/04: Συνεχίζει η εύνοια στα ταξίδια, τις σπουδές και τις φιλοδοξίες σας. Νομικές υποθέσεις κλείνουν με θετικό τρόπο, αρκεί να αποφύγετε τις συγκρούσεις για οικονομικά θέματα με τον σύντροφο, τους συνεργάτες και τους φίλους.
29/04: Οι σχέσεις αποκαθίστανται και το κλίμα εμπνέει εμπιστοσύνη. Έχετε στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες στον εργασιακό χώρο. Ένας στόχος μπαίνει σε σταθερά θεμέλια τώρα.
30/04: Ο μήνας, σας αποχαιρετά με μια πανσέληνο που ανεβάζει την ερωτική και δημιουργική σας διάθεση. Νέα σχέση πολλά υποσχόμενη ίσως ξεκινήσει τώρα για τους αδέσμευτους.

Να σας θυμίσω ξανά πως διαβάζουμε και το ζώδιο του ωροσκόπου μας.