Ποια είναι τα προτερήματα και τα ελαττώματα των ζωδίων;

Προτερήματα και ελαττώματα των ζωδίων.

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τα χαρίσματα και τα μειονεκτήματά μας, που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά μας! Το ewoman μελέτησε το κάθε ζώδιο και σας παραθέτει τα προτερήματα και τα ελαττώματά του καθενός.

Διαβάστε το ζώδιό σας και δείτε κατάματα ποια είναι τα δικά σας.  Eνισχύστε τα προτερήματά σας,  παραδεχτείτε τα ελαττώματά σας και  γιατί όχι; Διορθώστε τα!

Κριoί: Δυναμικοί κι εργατικοί τα μεγαλύτερα προσόντα σας, αλλά κι ιδιαίτερα ξεροκέφαλοι, (πολλές φορές σχεδόν εμμονικοί) από τα μεγαλύτερα ελαττώματά σας... Όταν κάτι σας μπει στο μυαλό, δεν λέει να σας φύγει με τίποτα! Αν ξεκολλούσατε λιγάκι θα ήσασταν πιο ισορροπημένοι!

Ταύροι: Ευγενικοί, ειλικρινείς και καλόγουστοι, τα πιο μεγάλα χαρίσματά σας. Όσο για τα ελαττώματά σας; Όταν σας πιάνει η τεμπελιά σας,  γίνεστε παράφορα δυσκίνητοι και δυσλειτουργικοί, σε σημείο να εκνευρίζετε τους άλλους αφόρητα!

Δίδυμοι: Πνευματώδεις κι ενθουσιώδεις, κι ότι είστε τις περισσότερες φορές η ψυχή της παρέας, από τα μεγαλύτερα προτερήματά σας. Αγαπάτε πολύ τον εαυτό σας και ότι δεν δίνεστε ολόψυχα ποτέ και σε κανέναν, ίσως είναι το μεγαλύτερο ελάττωμά σας!

Καρκίνοι: Ευαίσθητοι, τρυφεροί και άνθρωποι που δίνεστε ολοκληρωτικά έχοντας πάντα μια ανοιχτή αγκαλιά για όσους αγαπάτε ή σας αγαπούν, τα ιδιαίτερα χαρίσματά σας! Αφόρητα γκρινιάρηδες ,είστε ικανοί να τσακίσετε τα νεύρα των άλλων με τους μελοδραματισμούς σας!

Λέοντες: Γενναιόδωροι, αυθεντικοί και πιστοί, ίσως τα μεγαλύτερα προτερήματά σας! Σας ευχαριστεί όποιος είναι δίπλα σας να περνάει καλά κι έχετε τον τρόπο να το πετυχαίνετε! Ότι είστε κάθετοι κι απόλυτοι πολλές φορές, είναι ίσως τα μεγαλύτερα ελαττώματά σας! Χαλαρώστε λιγουλάκι...!

Παρθένοι: Φιλότιμοι, κι εργατικοί (όσο δε παίρνει,) τα μεγαλύτερα προτερήματά σας! Εμπνέετε σιγουριά κι ασφάλεια κι αυτό είναι κάτι που σας κάνει να ξεχωρίζετε. Όσο για τα ελαττώματά σας; Και μόνο η εμμονή σας στη λεπτομέρεια φτάνει για να διαλύσει και το πιο ισχυρό νευρικό σύστημα...

Ζυγοί: Δίκαιοι, καλαίσθητοι και πάντα προσεγμένοι, δίνετε σημασία στη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Η αρμονία που φέρνετε με την φινετσάτη πάντα παρουσία σας είναι και τα μεγαλύτερα ατού σας. Ιδιαίτερα αναποφάσιστοι κι αναβλητικοί (όσο δε παίρνει...) τα χειρότερα ελαττώματά σας.

Σκορπιοί: Άκρως ερωτικοί και σεξουαλικοί είστε οι πιο καυτοί εραστές του ζωδιακού κύκλου. Αποπνέετε σεξουαλικότητα χωρίς να το προσπαθήσετε καν και προκαλείτε ερωτικά σκιρτήματα στο αντίθετο φύλο. Η απαισιοδοξία σας κι ο αρνητισμός σας τα χειρότερα ελαττώματά σας!

Τοξότες: Γελαστοί και αισιόδοξοι αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες με θετικό τρόπο, σχεδόν πάντα. Ελαττώματά σας… η ακατάπαυστη φλυαρία και γκρίνια όταν κάτι δε σας πάει καλά καθώς κι ότι είστε κακοί στη διαχείριση οικονομικών ζητημάτων κι όχι μόνο!

Αιγόκεροι: Φιλόδοξοι, πιστοί και εργατικοί τα μεγαλύτερα προτερήματά σας.. Δεν εγκαταλείπετε την προσπάθειά σας κι αυτό σας οδηγεί σχεδόν πάντα στην επιτυχία. Η έλλειψη φαντασίας και η ανασφάλεια που δε σας επιτρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας πραγματικά ελεύθερο, μακριά από κανόνες, από τα χειρότερα ελαττώματά σας!.

Υδροχόοι: Ανήσυχα πνεύματα, ιδιαίτερα φιλάνθρωποι και προοδευτικοί, τα μεγαλύτερα χαρίσματά σας. Τα καταφέρνετε θαυμάσια με την παγκοσμιοποίηση, τα κάνετε μαντάρα όμως με τα προσωπικά σας. Από τα χειρότερα ελαττώματά σας ότι παραμελείτε το «σπίτι σας»  και τρέχετε να σώσετε ένα «σπίτι»  στον Βόρειο Πόλο...

Ιχθύες: Καλλιτεχνικές φύσεις, καλόπιστοι και ανοιχτόμυαλοι, τα σπουδαιότερα προσόντα σας! Άνθρωποι με πρωτοποριακές ιδέες και όραμα είστε ιδιαίτερα αγαπητοί. Στις αδυναμίες σας θα συγκαταλέγαμε την δυσκολία που έχετε να ζείτε προσγειωμένοι...και τις κυκλοθυμικές σας μεταπτώσεις.