Τα ζώδια της ημέρας (17/07)

Τα ζώδια της ημέρας (17/07)

Τρίτη 17 Ιουλίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμα τα ζώδια της ημέρας.

Κριός: Μη σας πτοούν τα πικρόχολα σχόλια που θα εισπράξετε για την έντονη προσπάθεια που καταβάλατε. Χαμογελάστε και προσπεράστε!

Ταύρος: Βγείτε από την αδράνεια και ασχοληθείτε δημιουργικά με όσα σας αρέσουν! Αυτό θα σας χαλαρώσει...

Δίδυμοι: Οι πολλές υποχρεώσεις και το ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμά σας είναι ο λόγος που η οικογένειά σας, νιώθει παραμελημένη!

Καρκίνος: Επιστρατεύστε τη λογική σας κι αφήστε στην άκρη το συναίσθημα στις προκλήσεις που προκύπτουν στη δουλειά σας για να μην σας εκμεταλλευτούν...

Λέων: Κάποιοι που γνωρίζουν την αδυναμία σας στις κολακείες και θα προσπαθήσουν σήμερα να εκμεταλλευτούν τη γενναιοδωρία σας...και θα σας θυμώσουν!

Παρθένος: Προσοχή στους κύκλους της δουλειάς σας, υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να σας φορτώσουν με ευθύνες που τους αναλογούν, βασιζόμενοι στις ικανότητές σας!

Ζυγός: Μέρα που θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τη σύγκρουση των πρέπει και των θέλω σας! Επιστρατεύστε το ένστικτό σας, στη λήψη αποφάσεων.

Σκορπιός: Μια πολύ όμορφη μέρα για εσάς, που διανύετε μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής σας και βλέπετε τις ιδέες σας ν' ανθοφορούν...

Τοξότης: Αγαπάτε τόσο πολύ την περιπέτεια και τα ταξίδια. που πολλές φορές πείθετε παραπλανητικά τους άλλους, ότι δε σας ενδιαφέρει, τίποτα άλλο και χάνετε ευκαιρίες εξέλιξης στη δουλειά σας!

Αιγόκερως: Έχετε αλλάξει στάση ζωής κι αυτό έχει συντελέσει θετικά σε κάθε τομέα και σας έχει προφυλάξει από πολλές κακοτοπιές!

Υδροχόος: Καθώς το καλοκαίρι τρέχει, μια λέξη είναι μόνιμα στις σκέψεις σας! Διακοπές και μάλιστα διακοπές πέρα από τα συνηθισμένα, είναι αυτό που θέλετε φέτος!

Ιχθείς: Είστε πάντα καλοπροαίρετοι και ευαίσθητοι στα προβλήματα των άλλων, ωστόσο πριν μπείτε σήμερα στη διαδικασία αυτή, προσέξτε τις προθέσεις των άλλων, που δεν είναι κι οι καλύτερες!