Τα ζώδια της ημέρας (19/07)

Τα ζώδια της ημέρας (19/07)

Πέμπτη 19 Ιουλίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμα τα ζώδια της ημέρας.

Κριός: Θα πρέπει να κρατήσετε για άλλη μια φορά τη ψυχραιμίας σας, καθώς και σήμερα θα νιώθετε πιεσμένοι... Τα καλά νέα είναι ότι από το βράδυ, επιστρέφουν οι ήρεμοι ρυθμοί σας!

Ταύρος: Εργασιοθεραπεία και σήμερα, αλλά να είστε προσεχτικοί, στις συνεργασίες σας, καθώς μπορεί κάτι που θ' ακούσετε να σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα!

Δίδυμοι: Περίεργη μέρα με πολλά σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας. Βρείτε τρόπο να αποφορτίσετε τα αρνητικά συναισθήματα!

Καρκίνος: Βελτιώνεται η επικοινωνία με τα οικεία σας πρόσωπα και τα πράγματα θα πάνε απ' το καλό στο καλύτερο, αν θέσετε νέες βάσεις με όρια στις σχέσεις σας!

Λέων: Πολύ ευχάριστη μέρα με την τύχη να σας χαμογελά κι εσάς να είστε γενναιόδωροι όσο ποτέ !

Παρθένος: Η λογική σας και η εύρεση λύσεων, είναι αυτά που σας κάνουν να ξεχωρίζετε, Για άλλη μια φορά καλείστε να βρείτε λύση για κάποιο θέμα που απασχολεί ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο!

Ζυγός: Ενώ έχετε ανάγκη για ηρεμία, η άλλη πλευρά του εαυτού σας αποζητά τη δράση! Θα πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες σας, καθώς δεν αντέχετε τις συγκρούσεις, πόσο μάλλον αν γίνονται μέσα σας...

Σκορπιός: Κάντε αυτό που ξέρετε να κάνετε κι όλα θα πάνε καλά! Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας στα δύσκολα θέματα που θα προκύψουν και αποφύγετε το παρασκήνιο...

Τοξότης: Έντονη κινητικότητα αλλά με ευνοϊκούς όρους, συνθέτουν υη μέρα! Η επιμονή σας για την επίτευξη στόχων, θ' αποδώσει επιτέλους καρπούς κι αυτό θα σας γεμίσει χαρά!

Αιγόκερως: Μέρα έντονης πίεσης και εγρήγορσης με θέματα που ζητούν επείγουσα λύση από εσάς στον εργασιακό σας χώρο! Από το απόγευμα, χαλαρώνουν οι ρυθμοί...

Υδροχόος: Προσπαθείτε να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες και να φύγετε επιτέλους για τις πολυπόθητες διακοπές τις οποίες έχετε περισσότερη ανάγκη από ποτέ!

Ιχθείς: Είστε σε περίοδο αναθεώρησης και αναγέννησης...Τα πράγματα πάνε απ' το καλό στο καλύτερο. Χαλαρώστε κι απολαύστε το!