Μια πολύ πρωτότυπη συνταγή, εύκολη και άκρως καλοκαιρινή, πουτίγκα καρπούζι η συνταγή του ewoman για σήμερα!
Υλικά:
1400 γρ καρπούζι (σάρκα) χωρίς κουκούτσια
200 γρ. ζάχαρη
100 γρ κορν φλάουρ
2 βανίλιες
1 ζαχαρούχο γάλα
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
1 λεμόνι (το χυμό του)
λίγο τριμμένο μπισκότο
κανέλα
Εκτέλεση:
Παίρνουμε την σάρκα του καρπουζιού κι ανακατεύουμε με τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ σε αντικολλητικό σκεύος μέχρι να πήξει, περίπου για 5'. Στο τέλος προσθέτουμε 2 βανίλιες και μοιράζουμε σε μπολάκια.
Στη συνέχεια ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με τα γιαουρτάκια και προσθέτουμε χυμό ενός λεμονιού για να σφίξει.
Μοιράζουμε πάνω από την κρέμα καρπουζιού, διακοσμούμε με τριμμένο μπισκότο και κανέλα και καλή μας απόλαυση!