Σπιτικά bake rolls, απολαυστικά και τραγανά η συνταγή που φιλοξενεί σήμερα το ewoman!
Με κουλούρι Θεσσαλονίκης θα φτιάξετε εύκολα και γρήγορα νόστιμα bake rolls στη γεύση που αγαπάτε!
Σκέτα με ελαιόλαδο κι αλάτι, ή και με ρίγανη, ή κόκκινο πιπέρι, ή σκόρδο, ή δε ξέρω τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!
Υλικά:
3 κουλούρια τύπου Θεσσαλονίκης ή μπαστούνια
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι
ρίγανη ή κόκκινο πιπέρι ή σκόρδο σκόνη
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα κουλούρια σε λεπτές φέτες και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο, αλατίζουμε κι ανάλογα τη γεύση που προτιμάμε πασπαλίζουμε με το ανάλογο μπαχαρικό.
Τα ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου για 5-6' σε μέτρια θερμοκρασία.
Tip:
Τρώγονται σκέτα ως σνακ, ή με κάποιο ντιπ, ή εμπλουτίζουν τις σαλάτες σας!