Γυναίκα, μάνα ή σύντροφος; Και τα τρία!

Γυναίκα, μάνα ή σύντροφος; Και τα τρία!

Γυναίκα. Μάνα ή σύντροφος; Μα φυσικά και τα τρία!

Εξάλλου αυτά τα τρία στοιχεία μας δίνουν την ολοκλήρωση! Η δική μου γενιά και πίσω, είχε μεγαλώσει με μια μάνα που ήταν στο σπίτι προκειμένου να μεγαλώσει τα παιδιά της.
Δε δούλευε, δεν περιποιούνταν τον εαυτό της, και πάνω απ όλα στερούνταν εκείνη και έδινε τα πάντα στα παιδιά της.

Ευτυχώς σήμερα αυτά τα παλιά μοντέλα έχουν εξαλειφθεί.
Σήμερα μπορεί η κάθε γυναίκα να είναι και μάνα, και σύντροφος, και επιτυχημένη επαγγελματίας.
Μπορεί δηλαδή να λέγεται γυναίκα, από όποια οπτική και να το δεις.

Δεν είμαι φεμινίστρια, όχι. Aπλά η γυναίκα για να μπορέσει να κρατήσει ισορροπίες στη ζωή της, πρέπει να είναι η ίδια ισορροπημένη σε όλους τους τομείς, πρώτον για να μην της βγαίνουν απωθημένα και, δεύτερον, για να μπορεί να προσφέρει τα πάντα στα παιδιά της.

Η οντότητα αυτή που ονομάζεται γυναίκα, είναι το πιο δυνατό πλάσμα στον κόσμο! Είναι το μοναδικό είδος το οποίο ανταπεξέρχεται σε αντίξοες συνθήκες προκειμένου να τα καταφέρει, και τα καταφέρνει!
Αυτό το πλάσμα ξέρει να αγαπά!
Ξέρει πώς να αγκαλιάσει για να δώσει ασφάλεια στο παιδί της, μα ξέρει και πως να αγκαλιάσει για να δοθεί ολοκληρωτικά στον άνθρωπό της!

Είναι το πιο πεισματάρικο, προστατευτικό, σκληρό πλάσμα που γέννησε η φύση! Αντέχει τόσο πόνο, που κανένα άλλο είδος δε θα άντεχε. Απόδειξη όλου αυτού, η διαφορετικότητα του εγκεφάλου της! Και γυναίκα, λοιπόν, και μάνα, και σύντροφος ναι! Γιατί γίνεται να τα συνδυάσει υπέροχα και τα τρία. Γιατί θεωρεί αναγκαίο να το κάνει, για να αισθάνεται δυνατή! Γιατί η γυναίκα μπορεί!