Εμάς τους συναισθηματικούς καρκίνους να μας αγαπάτε λίγο παραπάνω

Pixabay

Καιρό τώρα ήθελα να γράψω γι' αυτό. Πόσες φορές έχεις σκεφτεί πώς κανείς δε μπορεί να καταλάβει την ψυχοσύνθεσή σου; Κι άλλες τόσες δε σκέφτηκες πώς για όλα φταίνε τα άστρα;

Ε λοιπόν στη θέση αυτή έχω βρεθεί κι εγώ και είπα να απλουστεύσω λιγάκι τα πράγματα.
Φίλη και φίλε μου Καρκίνε του ewoman.gr, για εσένα δουλεύω.

Εσύ που τριγυρνάς σε άλλο πλανήτη και ίσως είσαι από εκείνα τα λογικά ζώδια μη μας κρίνεις αμέσως. Ξέρω, θα πεις πως δε μπορεί κανείς να συνεννοηθεί με έναν Καρκίνο. Υπερευαίσθητοι, ανάποδοι, αναποφάσιστοι και όλα τα κακά της μοίρας θα μας τα φορτώσεις.
Λοιπόν να σας πω κάτι; Κακοήθειες! Είμαστε απλά πολύ παρεξηγημένες προσωπικότητες. Ως ζώδια του νερού είμαστε ιδιαίτερα ειδικοί στα συναισθήματα και είμαστε οι καταλληλότεροι σύντροφοι.

Πιστοί μέχρι αηδίας, συμπονετικοί, ρομαντικοί και γεμάτοι κατανόηση.

Είμαστε το 10 το καλό για να δημιουργήσει κάποιος οικογένεια, καθώς αγαπάμε να φροντίζουμε τον άνθρωπό μας και ξέρουμε να ακούμε τα προβλήματά του. Οπότε ένας καλός τρόπος να μας φέρετε κοντά σας είναι να μας κλαφτείτε λίγο. Ο ώμος μας, χωράει τους πάντες.
Ίσως δεν αγαπούμε τόσο εύκολα, αλλά όταν το κάνουμε θα είναι επειδή εμείς το επιλέξαμε και δε θα μας φύγει έτσι εύκολα. Πράγμα που σημαίνει πως είμαστε πλήρως συνειδητοποιημένοι δίπλα σας και δε θα έχετε ποτέ αμφιβολία για τους λόγους που μένουμε με εσάς.

Συναισθηματικοί τύποι αλλά όχι αδύναμοι

Το "κέλυφος " του ζωδίου μας είναι αναγκαίο, καθώς μας βοηθά να προστατευόμαστε από κάθε πόνο. Ανεξάρτητα του πόσο ερωτευμένος είναι ένας Καρκίνος, δε θα επιτρέψει ποτέ στον εαυτό του να χρησιμοποιηθεί για κακό σκοπό. Θα φύγει δίχως δεύτερη σκέψη. Αξιοπρέπεια λέγεται και ένας Καρκίνος δε την ξεχνά τόσο εύκολα.
 

Κέρδισέ μας δείχνοντας ενδιαφέρον και τι αισθάνεστε αλλά μη περιμένεις το ίδιο κι από εμάς.

Τουλάχιστον όχι μέχρι να επιβεβαιωθούμε και να μη δεχθούμε απόρριψη. Κάτι που τρέμουμε. Να είστε ειλικρινείς, ζητήστε τη συμβουλή μας και μη μας πιέσετε να πάρουμε γρήγορες αποφάσεις.

Γεμίστε με υπομονή αν αποφασίσετε να μας προσελκύσετε. Αξίζουμε τον κόπο!