Ζώδια και γκρίνια!

Ζώδια και γκρίνια!

 

Ως γνωστόν όλα τα ζώδια έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά και στοιχεία χαρακτήρα! Είναι άραγε κι η γκρίνια ένα απ’ αυτά; Το ewoman μελέτησε κι αποφάνθηκε… Είναι ξεκάθαρο, το πόσο γκρινιάρηδες είμαστε, εξαρτάται από το ζώδιό μας! Διαβάστε τι και αναγνωρίστε τον εαυτό σας! Τι; Όχι;

Κριός:

Αν ο Κριός βάλει κάτι στο μυαλό του πρέπει να το κάνει πάση θυσία...διαφορετικά αρχίζει τέτοια γκρίνια που δεν υποφέρεται με τίποτα! Στις κρίσεις γκρίνιας του -που δεν είναι και λίγες!- να λες σε όλα «Ναι!» ...για να τη βγάλεις «καθαρή!»

Ταύρος:

Ο Ταύρος είναι γκρινιάρης από γεννησιμιού του! Αν σε κάτι δε κάνει διακρίσεις, αυτό είναι η γκρίνια! Οτιδήποτε δεν πάει καλά στη ζωή του, του φέρνει ακατάσχετη γκρίνια! Οπότε,  οπλίσου με υπομονή κι ατσάλινα νεύρα!

Δίδυμοι:

Η γκρίνια του Δίδυμου είναι παροιμιώδης και είναι στ' αλήθεια δύσκολο να την υποφέρεις! Ακόμα και από το πουθενά, θα βρει λόγο να γκρινιάξει. Δεν υπάρχει λογική μαζί του, οπότε προσπάθησε να πας με τα νερά του, μπας και φιλοτιμηθεί και «κόψει»  λίγο...

Καρκίνος:

Για τον Καρκίνο η γκρίνια είναι μέρος της καθημερινότητάς του! Όταν αρχίσει να γκρινιάζει, ξεχνάει να σταματήσει! Μπορεί να γκρινιάζει για όλα! Θα δοκιμαστούν οι αντοχές σου, αλλά κράτησέ τον αγκαλιά και πέστου πως «θα είσαι εκεί»  ότι κι αν συμβεί...όσο κι αν γκρινιάζει! (ίσως πιάσει)

Λέων:

Ο Λέων δύσκολα θα γκρινιάξει και σίγουρα ένας λόγος γκρίνιας είναι, αν κάτι απειλεί την πρωτιά και τη μοναδικότητά του...Τότε γίνεται πραγματικά λιοντάρι! Θα ήταν έξυπνο από τη μεριά σου να μην μπεις στην αρένα της γκρίνιας μαζί του, γιατί σίγουρα δε θα κερδίσεις εσύ!

Παρθένος:

Ως γνωστόν ο Παρθένος γκρινιάζει για καθετί που δεν είναι στην εντέλεια (σύμφωνα με τα δικά του δεδομένα).  Το έχει ψάξει δε, τόσο πολύ το θέμα γκρίνια που όταν δεν τον «παίρνει»  την πλασάρει με χιούμορ! Δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβεις τους λόγους που γκρινιάζει, δείξε ψυχραιμία και...αγάπη μόνο!

Ζυγός:

Ζυγός και γκρίνια, μάλλον δεν πάνε μαζί! Λάτρης της αρμονίας, σπάνια θα ταράξει με τη γκρίνια του τα ήρεμα νερά στις σχέσεις του, άσε που νιώθει και ξεπεσμό το να γκρινιάζει...Έχεις ελπίδα,  γιατί ένας Ζυγός δε θέλει τίποτα να χαλά το image του!

Σκορπιός:

Ο Σκορπιός κι η γκρίνια είναι έννοιες απόλυτα συνυφασμένες!  Μάλιστα μπορεί να τη βλέπει και σαν ερωτικό παιχνίδι… Αν αρχίσει να γκρινιάζει, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγεις, θα σου πει όσα θέλει, θέλεις δε θέλεις...οπότε κάτσε κι απόλαυσέ το! (αν μπορείς!!)

Τοξότης:

Όταν ο Τοξότης είναι απορροφημένος με κάτι που τον ενδιαφέρει, δεν έχει χρόνο για γκρίνιες και μουρμούρες... Όταν όμως τον «πιάσει», κανείς και τίποτα δε μπορεί να τον σταματήσει. ¨Ένα έξυπνο τρικ που ίσως τον σταματούσε, είναι να του λες πως η γκρίνια δεν είναι του επιπέδου του! (λέμε τώρα!)

Αιγόκερως:

Ο Αιγόκερως επειδή αντιμετωπίζει τη ζωή με λογική και ορθή σκέψη, γι’ αυτό και έχει πολλούς λόγους να γκρινιάζει για ότι συμβαίνει γύρω του. Άφησέ τον να λέει, αγνόησέ τον, κατέβασε ρολά… Κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα σταματήσει να γκρινιάζει για πράγματα ανούσια.

Υδροχόος:

Ο Υδροχόος, γκρινιάζει σχεδόν για τα πάντα! Ότι άσχημο συμβαίνει το αποδίδει, στο σύμπαν και πιστεύει ακράδαντα πως όλα έχουν λόγο που γίνονται, ακόμη κι η ακατάσχετη γκρίνια του! Για ν΄ αντιμετωπίσεις τη γκρίνια του, πρέπει να τη δεις με πιο...επιστημονικό μάτι και να συντονιστείς στο ίδιο μήκος κύματος μ' αυτόν...Αν το καταφέρεις, σου αξίζουν βραβεία επιστημονικού ενδιαφέροντος!

Ιχθύς:

Η γκρίνια του Ιχθύ, είναι μεγαλειώδης! Πάντα θα βρει λόγους να γκρινιάξει. Από το πουθενά δημιουργεί θέματα, έτσι, για να έχουμε να ασχοληθούμε με κάτι. Αν νιώσεις ότι δεν αντέχεις τη γκρίνια του, μη το ρίξεις στις ουσίες! Ωτοασπίδες κι άφησέ τον να γκρινιάζει...Κάποτε θα βαρεθεί, αν δεν αντιδράς!