Τα ζώδια της ημέρας (05/10)

Τα ζώδια της ημέρας (05/09)

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Τα πολλά νεύρα που απορρέουν από την πίεση στη δουλειά σας, έχουν οδηγήσει τον άνθρωπό σας στην απόφαση να ζητήσει ένα διάλειμμα!

Ταύρος: Για κάποιους του ζωδίου σας θα υπάρξουν νέες επαγγελματικές προκλήσεις προτάσεις!

Δίδυμοι: Έχετε την αίσθηση ότι κανείς δε σας καταλαβαίνει και αυτό σας ρίχνει ψυχολογικά. Μια συζήτηση τουλάχιστον με τον άνθρωπό σας επιβάλλεται.

Καρκίνος: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αποφασίσετε ποιά θα είναι η πορεία της ερωτικής σας σχέσης που έχει περάσει όλα τα στάδια!

Λέων: Ένας νέος έρωτας έχει φέρει πάλι τη χαρά και τον ενθουσιασμό ση ζωή σας. Απολαμβάνετε ότι κι αν κάνετε μαζί κι αυτό σας χαλαρώνει μετά από πολύ καιρό...

Παρθένος: Μια ειλικρινής συζήτηση από κοινού μέσα στη σχέση σας , θα βοηθούσε να εξομαλυνθεί η μεταξύ σας τεταμένη κατάσταση!

Ζυγός: Πρέπει να βρείτε τον παλιό καλό σας εαυτό και την αυτοπεποίθησή σας και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους!

Σκορπιός: Σε λίγο θα αρχίσετε ν' απολαμβάνετε καρπούς από μια πολύ καλή συμφωνία που έχετε πετύχει στον επαγγελματικό σας τομέα!

Τοξότης: Εσείς που σχεδιάζετε επισημοποίηση της σχέσης σας ίσως κι έναν γάμο, μην ανακοινώνετε ακόμη τα πλάνα σας σε τρίτους!

Αιγόκερως: Έχετε έμφυτο χάρισμα να δίνετε λύσεις σε όλους και για όλα! Στη δουλειά σας αντιμετωπίζετε μεγάλο ανταγωνισμό.

Υδροχόος: Ψάχνετε να βρείτε τον τρόπο που θα παρουσιάσετε στο περιβάλλον σας το νέο αισθηματικό δεσμό σας. Μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας!

Ιχθείς: Πολλές φορές η μοναξιά μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Μην αγχώνεστε πάντα υπάρχει περιθώριο να διορθωθούν!